Horoscop aprilie 2022 BERBEC / ascendent în BERBEC - VIDEO

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Horoscop Berbec. Sursă foto: Pixabay
EXCLUSIV
Horoscop Berbec. Sursă foto: Pixabay

Horoscop aprilie 2022 pentru nativii BERBEC sau cei ascendent în BERBEC, prezentat de astrologul şi redactorul-şef Astrosens.ro, Daniela Simulescu:

Luna aprilie este poate cea mai importantă lună din anul 2022. De ce? Pentru că vom avea conjuncţia Jupiter-Neptun, care se petrece o dată la 13 ani. De data aceasta va fi în semnul Peştilor, unde a fost ultima dată în 1856. Este o conjuncţie istorică ce schimbă lumea.

Horoscop. Cele mai importante aspecte astrologice din luna aprilie 2022:

Începem chiar de pe 1 aprilie cu Luna Nouă în Berbec, destul de energică.

Pe 5 aprilie, Venus intră în Peşti. Iese din Vărsător şi se alătură celorlalte planete în Peşti.

Pe 10 aprilie, Mercur intră în Taur. 

Pe 12 aprilie avem conjuncţia Jupiter-Neptun.

Pe 15 aprilie, Marte intră în Peşti.

Pe 16 aprilie vom avea o Lună Plină în Balanţă.

Pe 20 aprilie, Soarele intră în Taur.

Pe 30 aprilie, Mercur intră în Gemeni.

Mercur are un tranzit destul de interesant. Începem luna cu el în Berbec, intră în Taur şi la finalul lunii intră în Gemeni. Felul de a comunica sau de a ne mişca, schimbul de idei va trece prin multe probe în aprilie. Adică începem cu Mercur în Berbec, destul de activ, pe urmă trece în Taur unde e mai ponderat, iar la finalul lunii avem nevoie să fim ai curioşi, mai flexibili, mai mobili. 

Horoscop aprilie 2022 pentru Berbec / cei cu ascendent în Berbec

Aparent, e o lună care îţi prieşte mai mult. Începe cu o Lună Nouă, începi cu energie. Soarele este în semnul tău, Mercur este în semnul tău. Dar Marte va intra în Peşti pe 15 aprilie. Pe 5 aprilie intră Venus în Peşti. Ce încerc să spun aici? Există dorinţă, chef de viaţă, curaj, iniţiativă, dar va fi mai greu să pui în practică ceea ce îţi doreşti. La începutul anului, în horoscopul anului 2022, am menţionat că în prima parte a anului trebuie să faci un pas în spate. Despre asta este vorba. Cel puţin până în mai, când Jupiter va intra în semnul tău. Poate atunci vei pune în practică ceea ce îţi doreşti. Momentan, eşti în ape tulburi şi mergi aşa, la înaintare, cercetezi. Nu e luna în care să te arunci. 

Aş folosi Luna Plină din data de 16 aprilie ca să îmi dau seama dacă sunt în relaţiile în care trebuie, parteneriale profesionale, cum se manifestă, dacă am ştiut undeva să pun limite, dacă undeva am fost onest faţă de mine.

Deci, în prima parte a lunii simţi că nu e nimeni ca tine, dar în a doua parte a lunii nu prea eşti în apele tale, trebuie să faci pasul înapoi. poate l-ai făcut deja, dar acum trebuie să îl şi conştientizezi.

Pe de altă parte, sănătatea este destul de importantă în aprilie. Această conjuncţie Jupiter-Neptun în casa a 12-a, unde vor fi şi Venus, şi Marte, toate aceste aspecte vorbesc despre vindecare, despre acceptarea unor probleme, despre conştientizarea faptului că ai unele obiceiuri toxice sau ai nişte oameni toxici în viaţa ta şi trebuie să înveţi să treci peste, să dizolvi problemele respective. Nu o să scapi de ele bătând din palme, dar mai dizolvi, mai topeşti.

Este o energie feminină în luna aprilie pentru tine. Treci de la partea raţională cu Marte în Vărsător de la începutul anului, la partea aceasta de Peşti, care dizolvă totul în jur sau care se adaptează în funcţie de ceea ce se întâmplă.

Îţi atrag atenţia că la locul de muncă pot fi momente de confuzie. Ori îţi este frică, ori colegii nu sunt foarte deschişi faţă de tine. Eşti suspicios. E ceva ce nu îţi convine, e ceva ce te ţine într-o stare de anxietate. 

Deci, în prima parte a lunii simţi că faci, dar nu o să poţi concretiza. Iar în a doua parte a lunii e clar că e nevoie de grijă pentru emoţiile tale, pentru sănătate, eliberarea de tot ce este toxic în viaţa ta. 

Atenţie că, fiind Berbec sau cu ascendent în Berbec, nu o să aştepţi la alţii să facă, ceea ce este destul de bine, mai ales în doua parte a anului, când chiar trebuie să te scuturi. Sau să începi să zici cât mai stai pe loc, cât te mai plângi, cât te mai victimizezi, cât te mai superi pe alţii. Oare alţii sunt de vină sau nu am ştiut eu să pun limite sau să gestionez situaţia altfel. Încearcă să nu te mai duci către ceilalţi.

Şi pentru că Venus, planeta relaţiilor, intră în casa a 12-a, e clar că e o perioadă de simbioză poate cu persoana iubită, de iertare, de compasiune şi o perioadă de retragere. Din mai, îţi garantez că altfel va fi viaţa ta.

Vedeţi aici horoscopul lunii aprilie 2022 pentru TOATE semnele!

Urmăreşte aici horoscopul lunii aprilie 2022 pentru Berbec, Taur, Gemeni şi Rac, prezentat de astrologul Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel