Horoscop aprilie 2022 CAPRICORN / ascendent în CAPRICORN - VIDEO

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Horoscop Capricorn. Sursă foto: Pixabay
EXCLUSIV
Horoscop Capricorn. Sursă foto: Pixabay

Horoscop aprilie 2022 pentru nativii zodiei CAPRICORN sau cei ascendent în CAPRICORN, prezentat de astrologul şi redactorul-şef Astrosens.ro, Daniela Simulescu:

Luna aprilie este poate cea mai importantă lună din anul 2022. De ce? Pentru că vom avea conjuncţia Jupiter-Neptun, care se petrece o dată la 13 ani. De data aceasta va fi în semnul Peştilor, unde a fost ultima dată în 1856. Este o conjuncţie istorică ce schimbă lumea.

Horoscop. Cele mai importante aspecte astrologice din luna aprilie 2022:

Începem chiar de pe 1 aprilie cu Luna Nouă în Berbec, destul de energică.

Pe 5 aprilie, Venus intră în Peşti. Iese din Vărsător şi se alătură celorlalte planete în Peşti.

Pe 10 aprilie, Mercur intră în Taur. 

Pe 12 aprilie avem conjuncţia Jupiter-Neptun.

Pe 15 aprilie, Marte intră în Peşti.

Pe 16 aprilie vom avea o Lună Plină în Balanţă.

Pe 20 aprilie, Soarele intră în Taur.

Pe 30 aprilie, Mercur intră în Gemeni.

Mercur are un tranzit destul de interesant. Începem luna cu el în Berbec, intră în Taur şi la finalul lunii intră în Gemeni. Felul de a comunica sau de a ne mişca, schimbul de idei va trece prin multe probe în aprilie. Adică începem cu Mercur în Berbec, destul de activ, pe urmă trece în Taur unde e mai ponderat, iar la finalul lunii avem nevoie să fim ai curioşi, mai flexibili, mai mobili. 

Horoscop aprilie 2022 pentru Capricorn / cei cu ascendent în Capricorn

Vei avea destul de multe revelaţii în luna aprilie. Această conjuncţie Jupiter-Neptun în casa a 3-a vine să îţi dizolve anumite păreri, principii, valori sau îţi dai seama că tot ce ai învăţat de-a lungul timpului nu mai este de actualitate şi nu o să mai insişti atât de mult să faci lucrurile într-un mod tradiţional, conservator. Vei vedea că lumea se schimbă, că se dizolvă anumite aspecte şi ceea ce credeai acum 10 ani că aşa o să rămână, nici nu mai există. 

Deci, undeva trebuie să te recalibrezi şi să înveţi de la cei de lângă tine. Ştii cum e? În aprilie, şcoala vieţii este cea care contează pentru tine pentru că vei fi pus în situaţii în care vei conştientiza că toate informaţiile de anvergură din capul tău nu te mai ajută cu nimic dacă nu ştii să le pui într-o formă uşor de înţeles de toată lumea. Adică va trebui să înveţi să le oferi celorlalţi informaţii pe care să le proceseze pentru că altfel vei rămâne într-un colţişor, vei fi considerat superior, arogant şi nu te va mai lua nimeni în serios.

Relaţia cu fraţii şi surorile se schimbă. Ori au evenimente în viaţă, ori tu ai evenimente şi ai nevoie de ei, interacţionezi cu ei. Ori se întorc în ţară, ori mergi şi să îi vizitezi. Multe drumuri pentru fraţi şi surori.

Casa a 3-a mai are legătură şi cu banii pe care vrei să îi investeşti. Poate dintr-o dată vrei să îi pui la bancă şi te interesezi de dobândă, cu cine vorbeşti. E o lună în care poţi să găseşti oferte mult mai bune pentru tine. 

Dar da, acea conjuncţie Jupiter-Neptun din data de 12 aprilie te dizolvă, te face destul de artistic, de empatic, de sensibil, de vulnerabil şi o să începi să îi asculţi şi pe ceilalţi când vrei să iei o decizie, nu doar ce e în capul tău sau ce era înainte în capul tău, pentru că nu te mai ajută. Trebuie să treci de la naftalină, la aer, la prospeţime.

Deci, şcoala vieţii e cea care contează pentru tine în luna aprilie!

Vedeţi aici horoscopul lunii aprilie 2022 pentru TOATE semnele!

Urmăreşte aici horoscopul lunii aprilie 2022 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Pești, prezentat de astrologul Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel