Horoscop aprilie 2022 FECIOARĂ / ascendent în FECIOARĂ- VIDEO

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Horoscop Fecioară. Sursă foto: Pixabay
EXCLUSIV
Horoscop Fecioară. Sursă foto: Pixabay

Horoscop aprilie 2022 pentru nativii FECIOARĂ sau cei ascendent în FECIOARĂ, prezentat de astrologul şi redactorul-şef Astrosens.ro, Daniela Simulescu:

Luna aprilie este poate cea mai importantă lună din anul 2022. De ce? Pentru că vom avea conjuncţia Jupiter-Neptun, care se petrece o dată la 13 ani. De data aceasta va fi în semnul Peştilor, unde a fost ultima dată în 1856. Este o conjuncţie istorică ce schimbă lumea.

Horoscop. Cele mai importante aspecte astrologice din luna aprilie 2022:

Începem chiar de pe 1 aprilie cu Luna Nouă în Berbec, destul de energică.

Pe 5 aprilie, Venus intră în Peşti. Iese din Vărsător şi se alătură celorlalte planete în Peşti.

Pe 10 aprilie, Mercur intră în Taur. 

Pe 12 aprilie avem conjuncţia Jupiter-Neptun.

Pe 15 aprilie, Marte intră în Peşti.

Pe 16 aprilie vom avea o Lună Plină în Balanţă.

Pe 20 aprilie, Soarele intră în Taur.

Pe 30 aprilie, Mercur intră în Gemeni.

Mercur are un tranzit destul de interesant. Începem luna cu el în Berbec, intră în Taur şi la finalul lunii intră în Gemeni. Felul de a comunica sau de a ne mişca, schimbul de idei va trece prin multe probe în aprilie. Adică începem cu Mercur în Berbec, destul de activ, pe urmă trece în Taur unde e mai ponderat, iar la finalul lunii avem nevoie să fim ai curioşi, mai flexibili, mai mobili. 

Horoscop aprilie 2022 pentru Fecioară / cei cu ascendent în Fecioară

În aprilie, vorbim despre relaţii. La începutul anului vă spuneam că 2022 e foarte important pe plan personal pentru voi şi da, luna aprilie vine să vă arate asta.

Avem în casa a 10-a pe Jupiter-Neptun. Venus intră acolo pe 5 aprilie, Marte intră acolo pe 15 aprilie. Ce se poate întâmpla? Cine nu a avut curaj să divorţeze, găseşte soluţia să divorţeze. Cine nu a avut curaj să facă un pas către un partener, va avea curaj. Veţi lua decizia să treceţi la următorul pas al relaţiei, cei care sunteţi deja într-un cuplu. Relaţiile cu ceilalţi se pot îmbunătăţi, dar prin provocări. E şi Marte acolo de pe data de 15 martie şi vrea să construiţi ceva în mod activ. Nu să staţi să vină de la cer toate. Aveţi nevoie să oferiţi şi voi ca să primiţi.

Iar pentru cei singuri, îi invit să iasă din casă în această lună. Cât se poate, unde se poate. Nu există imposibil din punct de vedere emoţional. Poate nu sunteţi pregătiţi. Dacă nu se întâmplă nimic în luna aprilie, e clar că nu sunteţi pregătiţi şi nu puteţi să funcţionaţi fără alte persoane, iar Universul vine să vă arate că este un gol pe care vrei să îl umpli şi nimeni nu o să îl umple până nu îl umpli tu. Partea relaţională este destul de importantă şi dacă vreţi să vă vindecaţi pe plan relaţional, folosiţi luna aprilie, nu o lăsaţi să treacă pur şi simplu.

Mercur, guvernatorul vostru, va intra pe 30 aprilie în casa carierei, ceea ce înseamnă că mai toată luna vă bazaţi pe partea personală, iar la final de lună începe şi cariera să fie destul de importantă.

Deci, prima parte a lunii, cât încă mai avem planete în Vărsător, puteţi să aflaţi nişte adevăruri la locul de muncă sau să vă daţi seama de nişte lucruri şi să nu vă convină. Pe urmă, o mare parte pe relaţii şi mai e posibil să întâlniţi nişte persoane foarte spirituale, emotive, sensibile. Iar spre a doua parte a lunii, vorbim şi de carieră.

Vedeţi aici horoscopul lunii aprilie 2022 pentru TOATE semnele!

Urmăreşte aici horoscopul lunii aprilie 2022 pentru Leu, Fecioară, Balanță şi Scorpion, prezentat de astrologul Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel