Horoscop aprilie 2022 GEMENI / ascendent în GEMENI - VIDEO

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Horoscop Gemeni. Sursă foto: Pixabay
EXCLUSIV
Horoscop Gemeni. Sursă foto: Pixabay

Horoscop aprilie 2022 pentru nativii GEMENI sau cei ascendent în GEMENI, prezentat de astrologul şi redactorul-şef Astrosens.ro, Daniela Simulescu:

Luna aprilie este poate cea mai importantă lună din anul 2022. De ce? Pentru că vom avea conjuncţia Jupiter-Neptun, care se petrece o dată la 13 ani. De data aceasta va fi în semnul Peştilor, unde a fost ultima dată în 1856. Este o conjuncţie istorică ce schimbă lumea.

Horoscop. Cele mai importante aspecte astrologice din luna aprilie 2022:

Începem chiar de pe 1 aprilie cu Luna Nouă în Berbec, destul de energică.

Pe 5 aprilie, Venus intră în Peşti. Iese din Vărsător şi se alătură celorlalte planete în Peşti.

Pe 10 aprilie, Mercur intră în Taur. 

Pe 12 aprilie avem conjuncţia Jupiter-Neptun.

Pe 15 aprilie, Marte intră în Peşti.

Pe 16 aprilie vom avea o Lună Plină în Balanţă.

Pe 20 aprilie, Soarele intră în Taur.

Pe 30 aprilie, Mercur intră în Gemeni.

Mercur are un tranzit destul de interesant. Începem luna cu el în Berbec, intră în Taur şi la finalul lunii intră în Gemeni. Felul de a comunica sau de a ne mişca, schimbul de idei va trece prin multe probe în aprilie. Adică începem cu Mercur în Berbec, destul de activ, pe urmă trece în Taur unde e mai ponderat, iar la finalul lunii avem nevoie să fim ai curioşi, mai flexibili, mai mobili. 

Horoscop aprilie 2022 pentru Gemeni / cei cu ascendent în Gemeni

Vai! Luna aprilie din anul 2022... rar vă veţi mai întâlni cu aşa o perioadă.

O dată, conjuncţia Jupiter-Neptun se petrece în casa a 10-a. Pe urmă, Venus intră acolo pe 5 aprilie. Marte intră acolo pe 15 aprilie. Ester un iureş în zona profesională. Este un iureş menit să vă ţină într-un loc sau săp vă scoată din acel loc. Cert este un lucru: partea profesională este foarte bine aspectată. Nu cred că se vor mai întâmpla aspectele lunii aprilie foarte curând. 

Dacă nu faceţi ceva în aprilie, nici nu o să se întâmple! Dacă nu simţiţi că se întâmplă nimic în aprilie, e vina voastră! Universul îţi dă, dar nu îţi bagă şi în traistă.

Şi cum voi sunteţi obişnuiţi să aveţi mai multe opţiuni, nu o să ştiţi ce să faceţi. nici nu contează! Important e să le strângeţi. La un moment dat vă veţi da voi seama încotro să o apucaţi. Mai ales că după 20 aprilie Soarele intră în casa a 12-a şi o să vreţi să renunţaţi la ceva sau o să vreţi să schimbaţi ceva, ori să topiţi ceva ce nu funcţionează în viaţa voastră.

Dar luna aprilie este magică pentru voi!

Nebuloasă, confuzie, haos la locul de muncă... dar nici nu contează! Puteţi să ieşiţi în faţă, sunteţi mai vizibili, mai populari, indiferent că aveţi un vlog, că aveţi un cont de social media, orice loc de muncă vă scoate în faţă şi vă face să interacţionaţi cu alte persoane şi învăţaţi multe, aflaţi multe lucruri.

Dacă în aprilie nu se întâmplă ceva bun pe plan profesional, e doar vina voastră! 

Apoi, vorbim de faptul că până pe 20 aprilie Soarele este în casa a 12-a şi Mercur, guvernatorul vostru, va intra în semnul vostru pe 30 aprilie. Deci, undeva, e şi o perioadă de recalibrare mentală, reaşezarea gândurilor, tot felul de revelaţii sau undeva simţiţi că sunteţi nevoiţi să gândiţi diferit sau să comunicaţi diferit cu ceilalţi oameni.

Deci, dacă nu faceţi ceva pentru voi în luna aprilie, e pentru că undeva simţiţi că nu meritaţi sau pentru că undeva simţiţi că vouă nu trebuie să vi se întâmple lucruri bune. Ba da!

Şi v-aş mai recomanda ceva în aprilie: orice se întâmplă, orice criză apărută este o mare oportunitate pentru voi!

Vedeţi aici horoscopul lunii aprilie 2022 pentru TOATE semnele!

Urmăreşte aici horoscopul lunii aprilie 2022 pentru Berbec, Taur, Gemeni şi Rac, prezentat de astrologul Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel