Horoscop aprilie 2022. Încă zece zile de MAGIE pentru ZODIA aceasta!

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
EXCLUSIV

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, atrage atenția asupra șanselor pe care le poate avea această zodie în luna aprilie 2022, sunt ocazii cu care nativii acestei zodii s-ar putea să nu se mai întâlnească prea curând!

Luna aprilie vine cu șansa de dizolvare care poate fi folosită pentru a reconstrui. E important să folosiți energia acestei luni pentru a face lucruri speciale, pentru a fi mai aproape de mediu, de natură, pentru a simți altfel dragostea, pentru a putea să vă lăsați purtați de val.

Aveți în aprilie șansa de a renunța la ceva. Fie că e vorba despre un loc de muncă ce nu vă mai satisface, fie că doriți să ieșiți dintr-o relație toxică sau să scăpați de un obicei toxic și să căutați sprijin, astrele vor fi alături de dvs. în direcția dorită în acest sens.

Este o lună foarte bună pentru a călători. Ideal ar fi să alegeți călătorii în locuri magice, în locuri încărcate de atmosferă și poveste.

Nativii care trebuie să profite din plin de luna aprilie sau de zilele care au mai rămas din aceasta sunt Gemenii sau cei cu Ascendentul în Gemeni.

Luna aprilie din anul 2022 - rar vă veţi mai întâlni cu aşa o perioadă” spune astrologul Daniela Simulescu.

Partea profesională este foarte bine aspectată. Nu cred că se vor mai întâmpla aspectele lunii aprilie foarte curând. „Dacă nu faceţi ceva în aprilie, nici nu o să se întâmple! Dacă nu simţiţi că se întâmplă nimic în aprilie, e vina voastră! Universul îţi dă, dar nu îţi bagă şi în traistă”.

După 20 aprilie Soarele intră în casa a 12-a şi o să vreţi să renunţaţi la ceva sau o să vreţi să schimbaţi ceva, ori să topiţi ceva ce nu funcţionează în viaţa voastră.

Luna aprilie este magică pentru voi! Nebuloasă, confuzie, haos la locul de muncă, dar nici nu contează! Puteţi să ieşiţi în faţă, sunteţi mai vizibili, mai populari, indiferent că aveţi un vlog, că aveţi un cont de social media, orice loc de muncă vă scoate în faţă şi vă face să interacţionaţi cu alte persoane şi învăţaţi multe, aflaţi multe lucruri.

Dacă în aprilie nu se întâmplă ceva bun pe plan profesional, e doar vina voastră! 

Apoi, vorbim de faptul că până pe 20 aprilie Soarele este în casa a 12-a şi Mercur, guvernatorul vostru, va intra în semnul vostru pe 30 aprilie. Deci, undeva, e şi o perioadă de recalibrare mentală, reaşezarea gândurilor, tot felul de revelaţii sau undeva simţiţi că sunteţi nevoiţi să gândiţi diferit sau să comunicaţi diferit cu ceilalţi oameni.

Deci, dacă nu faceţi ceva pentru voi în luna aprilie, e pentru că undeva simţiţi că nu meritaţi sau pentru că undeva simţiţi că vouă nu trebuie să vi se întâmple lucruri bune. Ba da!

Şi v-aş mai recomanda ceva în aprilie: orice se întâmplă, orice criză apărută este o mare oportunitate pentru voi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel