Horoscop aprilie 2022 LEU / ascendent în LEU - VIDEO

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Horoscop Leu. Sursă foto: Pixabay
EXCLUSIV
Horoscop Leu. Sursă foto: Pixabay

Horoscop aprilie 2022 pentru nativii zodiei LEU sau cei ascendent în LEU, prezentat de astrologul şi redactorul-şef Astrosens.ro, Daniela Simulescu:

Luna aprilie este poate cea mai importantă lună din anul 2022. De ce? Pentru că vom avea conjuncţia Jupiter-Neptun, care se petrece o dată la 13 ani. De data aceasta va fi în semnul Peştilor, unde a fost ultima dată în 1856. Este o conjuncţie istorică ce schimbă lumea.

Horoscop. Cele mai importante aspecte astrologice din luna aprilie 2022:

Începem chiar de pe 1 aprilie cu Luna Nouă în Berbec, destul de energică.

Pe 5 aprilie, Venus intră în Peşti. Iese din Vărsător şi se alătură celorlalte planete în Peşti.

Pe 10 aprilie, Mercur intră în Taur. 

Pe 12 aprilie avem conjuncţia Jupiter-Neptun.

Pe 15 aprilie, Marte intră în Peşti.

Pe 16 aprilie vom avea o Lună Plină în Balanţă.

Pe 20 aprilie, Soarele intră în Taur.

Pe 30 aprilie, Mercur intră în Gemeni.

Mercur are un tranzit destul de interesant. Începem luna cu el în Berbec, intră în Taur şi la finalul lunii intră în Gemeni. Felul de a comunica sau de a ne mişca, schimbul de idei va trece prin multe probe în aprilie. Adică începem cu Mercur în Berbec, destul de activ, pe urmă trece în Taur unde e mai ponderat, iar la finalul lunii avem nevoie să fim ai curioşi, mai flexibili, mai mobili. 

Horoscop aprilie 2022 pentru Leu / cei cu ascendent în Leu

Luna aceasta vorbim de nişte aspecte care îmbină partea financiară cu partea profesională. În primul rând, conjuncţia Jupiter-Neptun se întâmplă în casa a 8-a. Cei care aveţi o idee de afaceri, o asemenea conjuncţie vă deschide ochii şi vă dă curaj poate să renunţaţi la un loc de muncă, să începeţi un proiect pe lângă locul de muncă sau poate să ziceţi dintr-o dată gata, să plecaţi într-o călătorie iniţiatică şi apoi să vedeţi ce faceţi ca freelancer. 

O să aveţi tot felul de tendinţe. Mulţi dintre voi veţi dori să faceţi parteneriate care să crească veniturile, dar vă atrag atenţia că o conjuncţie Jupiter-Neptun poate să fie destul de "păcălicioasă". Şi atunci când semnaţi un act cu cineva, vă rog să îl verificaţi pe toate părţile. Şi nu vă aruncaţi în afaceri riscante, că nu vă priesc şi vă vor aduce mai multe pierderi decât câştiguri.

Cu Jupiter-Neptun în casa a 8-a vorbim şi despre discuţii, procese, toate chestiunile administrative legate de o moştenire, poate de facturi neplătite, poate de credite. Mulţi dintre voi poate obţineţi un credit mult aşteptat, alţii poate veţi descoperi că aui crescut ratele şi apar tot felul de întrebări. Cert este că Jupiter-Neptun vă ajută. De unde nu vă aşteptaţi, de acolo vine ajutorul.

Vorbim şi de faptul că Venus şi Marte intră în casa a 8-a. Când discutăm de casa a 8-a vorbim şi de tot ce înseamnă intimitate, sexualitate, tabuuri, relaţii ascunse, probleme, frustrări. Vedeţi ce faceţi şi aici. Puteţi să mai vindecaţi, să mai aranjaţi, puteţi să ajungeţi la următorul nivel. Atâta timp cât nu o luaţi razna cu toate teoriile conspiraţiei şi toate secretele, este perfect. Casa a 8-a presupune şi acest lucru.

Luna Nouă de pe 1 aprilie şi Luna Plină de pe 16 aprilie activează la voi nişte case care vă sprijină. Vorbim despre axa caselor 3-9. Ce înseamnă asta? Că sunteţi mai pregătiţi să învăţaţi ceva pe parte administrativă. Dacă până acum aţi avut nevoie de un avocat sau un profesor, acum sunteţi mai atenţi şi prindeţi informaţia, înţelegeţi ce trebuie să faceţi. Aceste momente sunt destul de puternice şi în tot ce înseamnă studiu şi călătorie pentru voi.

Apoi, pe 20 aprilie, Soarele va intra în Taur, iar Mercur stă acolo din 10 aprilie. Vorbim de partea profesională. Cu Soare şi cu Mercur în casa a 10-a, aveţi nevoie să vă exprimaţi, să vă spuneţi părerea. Dacă vă duceţi la şef şi vă zice să faceţi ceva, de data aceasta e cazul să nu mai închideţi gura, ci să spuneţi. Nu la modul personal, ci să spuneţi "Am o opinie, pot să o comunic?" Adică să nu aveţi aşteptări. Dar vă invit să comunicaţi, să spuneţi. O să vă ajute mult acest lucru.

Vedeţi aici horoscopul lunii aprilie 2022 pentru TOATE semnele!

Urmăreşte aici horoscopul lunii aprilie 2022 pentru Leu, Fecioară, Balanță şi Scorpion, prezentat de astrologul Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel