Horoscop aprilie 2022 PEŞTI / ascendent în PEŞTI - VIDEO

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Horoscop Pești. Sursă foto: Pixabay
EXCLUSIV
Horoscop Pești. Sursă foto: Pixabay

Horoscop aprilie 2022 pentru nativii zodiei PEŞTI sau cei ascendent în PEŞTI, prezentat de astrologul şi redactorul-şef Astrosens.ro, Daniela Simulescu:

Luna aprilie este poate cea mai importantă lună din anul 2022. De ce? Pentru că vom avea conjuncţia Jupiter-Neptun, care se petrece o dată la 13 ani. De data aceasta va fi în semnul Peştilor, unde a fost ultima dată în 1856. Este o conjuncţie istorică ce schimbă lumea.

Horoscop. Cele mai importante aspecte astrologice din luna aprilie 2022:

Începem chiar de pe 1 aprilie cu Luna Nouă în Berbec, destul de energică.

Pe 5 aprilie, Venus intră în Peşti. Iese din Vărsător şi se alătură celorlalte planete în Peşti.

Pe 10 aprilie, Mercur intră în Taur. 

Pe 12 aprilie avem conjuncţia Jupiter-Neptun.

Pe 15 aprilie, Marte intră în Peşti.

Pe 16 aprilie vom avea o Lună Plină în Balanţă.

Pe 20 aprilie, Soarele intră în Taur.

Pe 30 aprilie, Mercur intră în Gemeni.

Mercur are un tranzit destul de interesant. Începem luna cu el în Berbec, intră în Taur şi la finalul lunii intră în Gemeni. Felul de a comunica sau de a ne mişca, schimbul de idei va trece prin multe probe în aprilie. Adică începem cu Mercur în Berbec, destul de activ, pe urmă trece în Taur unde e mai ponderat, iar la finalul lunii avem nevoie să fim ai curioşi, mai flexibili, mai mobili. 

Horoscop aprilie 2022 pentru Peşti / cei cu ascendent în Peşti

Venus intră în semnul vostru pe data de 5. Marte intră în semnul vostru pe data de 15. Conjuncţia Jupiter-Neptun se petrece pe data de 12. Venus se simte foarte bine în semnul vostru, Jupiter este guvernatorul vostru, Neptun este guvernatorul vostru, Marte îşi face şi el veacul pe acolo. Când ai patru planete în semnul tău, ce îţi poţi dori? Îţi poţi dori să fii cu mintea clară, îţi poţi dori să fii cu simţ practic, îţi poţi dori să nu te laşi pierdut.

Da, ai nevoie de conexiune cu tot ce înseamnă Univers, Divinitate, planuri nevăzute, spiritualitate, rugăciune, meditaţie. Dar ai nevoie să rămâi şi cu picioarele pe pământ pentru că altfel o poţi lua razna foarte uşor.

Când vorbim de atâtea planete în casa a I, o să citiţi că vor fi multe oportunităţi, şanse. Da, vor fi cu duiumul. Dar dacă undeva, în interiorul vostru ceva nu funcţionează, nu o să ştiţi să le prindeţi. De aceea v-am tot spus în 2021 că trebuia să vă fi acceptat nişte probleme. Dacă nu le-aţi acceptat, vor deborda. Ce e bun în viaţa voastră se poate amplifica. La fel şi ce e rău. Trebuie să fiţi foarte atenţi. Lăsaţi lucrurile să vină şi doar observaţi, analizaţi, încercaţi să înţelegeţi şi nu vă aruncaţi în situaţii din astea în care să nu înţelegeţi nimic din ele.

Venus vă poate da dorinţă de iubire, vă face mai atractiv. Marte vă poate face mai curajos, mai îndrăzneţ. Conjuncţia Jupiter-Neptun vă poate face să credeţi că sunteţi o persoană specială. Cu toţii suntem speciali, doar că atunci când nevoia mea de a mă considera special îi răneşte pe ceilalţi sau e puţin exagerată, ori vine dintr-o deficienţă, dintr-o problemă de sănătate, nu este sănătos.

V-aş recomanda să aveţi grijă de sănătatea voastră (minte, trup şi suflet). V-aş recomanda să fiţi generoşi cu voi, nu neapărat cu alţii. Pentru că şi Marte va intra în semnul vostru, v-ar prii o activitate fizică.

Vor fi şi momente de renunţare. Mulţi veţi renunţa la locul de muncă sau la anumite relaţii. Veţi avea curaj. Cu Jupiter-Neptun prinzi curaj. Nu ştii de unde. Toată lumea o să vă întrebe ce a fost în capul tău, dacă ai analizat bine şi voi o să ziceţi "Nu contează! Îmi dau demisia! Plec!" Veţi avea un mare curaj. Dacă l-aţi aşteptat, acum vine.

E o perioadă nemaipomenită pentru vindecare emoţională, indiferent ce înseamnă ea şi este o perioadă bună pentru a învăţa să nu vă mai sacrificaţi 100% pentru ceilalţi şi să vă daţi seama că atunci când faceţi asta, fugiţi de voi şi vă gândiţi în sinea voastră că vindecându-i pe ceilalţi, vă vindecaţi şi pe voi, dar nu. Teoria asta este cam falsă.

Da, vă atrag atenţia şi asupra sănătăţii pentru că o conjuncţie Jupiter-Neptun amplifică şi ce aţi făcut bun, dar amplifică şi ce nu funcţionează. Aşa că, dacă aţi putea face un set de analize sau să nu mai negaţi simptomele pe care le aveţi şi să acceptaţi că s-ar putea să fie ceva acolo şi să verificaţi. De aceea, dacă faceţi asta şi primiţi un diagnostic care nu vă este foarte clar, mai puteţi să cereţi încă o părere pentru că Jupiter-Neptun poate să aducă informaţii contradictorii, puţin haos, puţină confuzie. 

Dacă vreţi să scrieţi, să pictaţi, să cântaţi, să vă deschideţi un blog, un vlog, să vă vindeţi picturile, luna aprilie e importantă şi vă ajută. Şi aveţi grijă şi la oamenii pe care îi cunoaşteţi în aprilie, că nu apar degeaba.

Vedeţi aici horoscopul lunii aprilie 2022 pentru TOATE semnele!

Urmăreşte aici horoscopul lunii aprilie 2022 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Pești, prezentat de astrologul Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel