Horoscop APRILIE 2022. Previziuni pentru ZODIILE de AER

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: pexels.com

Având în vedere conjuncția istorică Jupiter-Neptun de pe data de 12, luna aprilie este poate cea mai importantă lună din anul 2022. Acest eveniment va schimba lumea. 

Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro, vine cu previziunile pentru luna aprilie, pentru zodiile de aer.





Gemeni / Ascendent în Gemeni

Conjuncția Jupiter-Neptun se petrece în casa a 10-a unde intră și Venus pe 5 aprilie și Marte pe 15 aprilie. Aceste evenimente vă ajută foarte mult din punct de vedere profesional, însă pentru asta trebuie să munciți și dvs. Chiar dacă la locul de muncă lucrurile vi se par confuze și haotice, nu contează! Puteți să faceți un pas în față și să interacționați cu alte persoane. Aveți ocazia să deveniți mai vizibili și să fiți foarte populari.

Dacă vi se pare că lucrurile nu merg bine din punct de vedere profesional, înseamnă că nu faceți ceea ce trebuie, undeva greșiți, deoarece universul e de partea voastră, însă nu vă bagă și în traistă.

Aprilie vine și cu ocazia de a vă pune ordine în gândire, de a comunica diferit cu ceilalți. Faceți ceva pentru voi în aprilie și nu uitați că orice s-ar întâmpla, oricât de haotice ar fi vremurile și prin oricâte crize ați trece, acestea nu sunt decât semne că vi se ivesc mari oportunități!

Balanță / Ascendent în Balanță

Pe plan personal Conjuncția Jupiter-Neptun din 12 aprilie care se petrece în casa a 6-a, vă atrage atenția asupra sănătății și vă reamintește cât de important este să aveți grijă de dvs., să vă hrăniți cum trebuie și să vă odihniți suficient. Cei care aveți animale, aveți grijă de acestea, vor mecesita atenția dvs..

Totodată, aceeași conjuncție vă oferă șansa de a găsi unul sau chiar mai multe locuri de muncă. Aveți oportunități mari pe plan profesional și multe șanse de a găsi noi colaboratori. Viața vă va ghida în direcția potrivită dvs.

Pe parcursul întregii luni serviciul va fi extrem de important și vă va motiva, iar mediul de lucru va fi unul foarte plăcut. Vă veți simți bine în compania colegilor.

Veți avea tendința de a petrece mai mult timp decât este nevoie la locul de muncă, încercați să nu faceți prea multe ore suplimentare, impuneți limite.

Vărsător / Ascendent în Vărsător

Cu atât de multe planete în casa a 2-a a banilor vor apărea foarte multe cheltuieli.  Există riscul să vă împrumutați sau să îi împrumutați cu bani pe ceilalți, dacă vi se cere o anumită sumă, e mai bine să vă gândiți de două ori înainte să o dați, eventual să oferiți doar jumătate din ce vi s-a cerut.

Astfel, riscul de cheltuieli fiind foarte mare, este mai bine să faceți ceva pentru voi înșivă, ceva cu care să rămâneți. Investiți mai degrabă în cunoaștere, lărgiți-vă orizontul informațional, iar aceste investiții se vor dovedi utile mai târziu. Învățați să nu risipiți banii în aprilie, ci mai degrabă să îi faceți să „lucreze” pentru voi.

Puteți să fiți generoși dacă doriți, însă faceți asta în mod rațional. Este o lună în care puteți avea idei bune cu privire la viitorul dvs., însă cum am spus, grijă mare cu banii!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel