Horoscop APRILIE 2022. Previziuni pentru ZODIILE de APĂ

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: pexels.com

Având în vedere conjuncția istorică Jupiter-Neptun de pe data de 12, luna aprilie este poate cea mai importantă lună din anul 2022. Acest eveniment va schimba lumea. 

Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro, vine cu previziunile pentru luna aprilie, pentru zodiile de apă.





Rac / Ascendent în Rac

Conjucția Jupiter-Neptun din casa a 9-a va aduce o apropiere de religie, de spiritualitate, poate veți dori să vă rugați mai mult, să meditați, să porniți într-o călătorie de ordin spiritual.

Este o perioadă nemaipomenită pentru studii, pentru a vă reîntoarce la vechi pasiuni, hobby-uri. Lărgiți-vă orizontul cunoașterii și fiți deschiși către toate informațiile care vi se oferă, va veni momentul în care se vor dovedi utile.

În ceea ce privește zona juridico-administrativă, trebuie să aveți mare grijă la documentele pe care le semnați, dar și la oamenii cu care alegeți să colaborați.

Scorpion / Ascendent în Scorpion

Conjuncția Jupiter-Neptun de pe 12 aprilie vă ghidează în direcția iubirii și a iertării. Vă puteți îndrăgosti sau de ce nu, reîndrăgosti de actualul partener. Puteți să îi iertați anumite lucruri. Dacă aveți o relație bazată pe iubire și pe respect reciproc, atunci este în regulă să faceți și anumite compromisuri.

Primiți un ajutor financiar din partea familiei, ar fi bine să folosiți acești bani în mod eficient.

Este o lună excelentă în care să lucrați la propria dvs. dezvoltare personală și profesională înscriindu-vă la cursuri care să vă aducă bucurie și energie pozitivă.

Pești / Ascendent în Pești

Conjuncția Jupiter-Neptun se petrece în semnul vostru și vă aduce numeroase oportunități. Încercați să nu vă lăsați copleșiți de tot ce se întâmplă. Dacă pe de o parte este bine să simțiți din plin legătura cu universul, spiritualitatea și divinitatea, pe de altă parte e bine să vă amintiți să reveniți cu picioarele pe pământ.

Aveți grijă de sănătatea dvs. și păstrați un echilibru trup-suflet. Este nevoie să vă vindecați emoțional mai ales că pe cât de multe șanse aveți, pe atât de repede se pot transforma în blocaje dacă nu v-ați acceptat și rezolvat vechile probleme.

V-ar prinde bine să vă apucați de o activitate fizică, dar și să vă explorați latura artistică, scrieți, pictați, cântați!

Nu uitați că oamenii care apar în jurul vostru în aprilie, nu apar degeaba.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel