Horoscop APRILIE 2022. Previziuni pentru ZODIILE de FOC

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: pexels.com

Având în vedere conjuncția istorică Jupiter-Neptun de pe data de 12, luna aprilie este poate cea mai importantă lună din anul 2022. Acest eveniment va schimba lumea. 

Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro, vine cu previziunile pentru luna aprilie, pentru zodiile de foc.

Berbec / Ascendent în Berbec

Cu Jupiter-Neptun în casa a 12-a unde se vor afla și Venus și Marte, puteți accesa acceptarea, vindecarea și puteți face primii pași pentru înlăturarea unor obiceiuri toxice. Sigur, lucrurile nu se vor petrece de la sine, însă odată porniți în această direcție, se vor produce primele etape de dizolvare.

Puteți folosi Luna Plină de pe 16 aprilie pentru a evalua relațiile și parteneriatele în cadrul cărora activați. Va trebui să fiți atenți la sănătăte, totodată.

Deși veți fi plini de inițiativă, veți fi conduși de dorință și chef de viață, nu este luna în care să acționați impulsiv. Este mai bine să aveți răbdare până în mai.

Leu / Ascendent în Leu

Conjuncția Jupiter-Neptun din casa a 8-a vă dă curajul necesar pentru a putea începe o activitate pe cont propriu, pentru a renunța la un serviciu unde nu mai sunteți la fel de motivați. Din dorința de a vă crește veniturile este posibil să vă decideți să intrați în diverse parteneriate sau afaceri, însă atenție, acestea pot fi pline de capcane, deci cântăriți bine riscurile! Ar fi bine să verificați atent documentele pe care le semnați.

La serviciu este bine să comunicați și să spuneți sincer ce vă deranjează, însă nu vă faceți iluzii și nu vă creați așteptări.

În zona studiilor veți avea parte de succes.

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Conjuncția Jupiter-Neptun se petrece în casa a 4-a și vă sprijină în cazul în care doriți să cumpărați o casă sau un teren, veți găsi imediat resursele necesare.

Vor fi evenimente în care va trebui să vă implicați emoțional și veți observa că sunteți mai sensibil și mai vulnerabil decât de obicei, mai ales când vine vorba de familie.

Luna aceasta totul se învârte în jurul familiei, dacă familia va fi bine, totul va fi bine, iar relațiile de familiile au toate șansele să se detensioneze.

Veți da dovadă de multă creativitate și multe idei bune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel