Horoscop APRILIE 2022. Previziuni pentru ZODIILE de PĂMÂNT

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă: pexels.com
EXCLUSIV
sursă: pexels.com





Având în vedere conjuncția istorică Jupiter-Neptun de pe data de 12, luna aprilie este poate cea mai importantă lună din anul 2022. Acest eveniment va schimba lumea.

Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro, vine cu previziunile pentru luna aprilie, pentru zodiile de pământ.





Taur / Ascendent în Taur

Conjuncția Jupiter-Neptun se va petrece în casa a 11-a. Din punct de vedere profesional, luna începe puternic și primiți tot ajutorul de care aveți nevoie de la cei din jur. În aprilie depindeți foarte mult de ceilalți, de colegi, de rude, de prieteni. Tot în zona profesională veți vedea că un plan mai vechi se va schimba, nu va mai fi de actualitate. E mai bine să învățați să renunțați, dacă vă încăpățânați să trageți cu dinții de ceva, nu vă va ajuta deloc.

În plan personal este posibil să vreți să renunțați la un anumit comportament, vă schimbați în relația cu copiii sau cu părinții. S-ar putea să trăiți o dorință de reîntoarcere la copilărie.

Deși veți primi sprijin până pe 20 aprilie va fi o perioadă confuză, însă după aceea veți prinde curaj și veți avea energia necesară pentru a face lucrurile să se întâmple.

Fecioară / Ascendent în Fecioară

În prima parte a lunii, se poate vorbi despre relații, la locul de muncă ies la iveală adevăruri care s-ar putea să nu vă placă.

Jupiter-Neptun se află în casa a 10-a unde vor intra apoi și Venus și Marte. Veți deborda astfel de curaj, curaj pentru a rupe o relație pe care altfel nu îndrăzneați să o rupeți sau curaj pentru a trece la pasul următor în cadrul unei relații.

Ieșiți din casă, veți întâlni persoane emotive, sensibile, spirituale care vă vor ajuta să vă vindecați pe plan emoțional. Nu lăsați luna aprilie să treacă dacă doriți să vă rezolvați probleme relaționale.

Capricorn / Ascendent în Capricorn

Conjucția Jupiter-Neptun vine să răstoarne anumite principii și valori. Este momentul potrivit pentru a inova, pentru a renunța la viziunile conservatoare care vă caracterizează. Lumea se schimbă permanent, iar lucruri care erau valabile acum zece ani nu se mai potrivesc în prezent. Vă veți simți empatic, sensibil, vulnerabil și atras de artă. Totodată, este bine să începeți să îi ascultați și pe ceilalți atunci când vine vorba de decizii.

Învățați cu și de la cei care vă înconjoară. Ajutându-i pe ei veți conștientiza că sunteți astfel capabil să vă ajutați chiar pe dvs. înșivă. Ceilalți nu vă vor mai considera retras, arogant și superior, ci vor descoperi că pot procesa informațiile mai ușor cu ajutorul dvs..

Din punct de vedere financiar, aveți grijă de banii dvs. și gândiți-vă la câteva investiții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel