Horoscop aprilie 2022 RAC / ascendent în RAC - VIDEO

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Horoscop Rac. Sursă foto: Pixabay
EXCLUSIV
Horoscop Rac. Sursă foto: Pixabay

Horoscop aprilie 2022 pentru nativii RAC sau cei ascendent în RAC, prezentat de astrologul şi redactorul-şef Astrosens.ro, Daniela Simulescu:

Luna aprilie este poate cea mai importantă lună din anul 2022. De ce? Pentru că vom avea conjuncţia Jupiter-Neptun, care se petrece o dată la 13 ani. De data aceasta va fi în semnul Peştilor, unde a fost ultima dată în 1856. Este o conjuncţie istorică ce schimbă lumea.

Horoscop. Cele mai importante aspecte astrologice din luna aprilie 2022:

Începem chiar de pe 1 aprilie cu Luna Nouă în Berbec, destul de energică.

Pe 5 aprilie, Venus intră în Peşti. Iese din Vărsător şi se alătură celorlalte planete în Peşti.

Pe 10 aprilie, Mercur intră în Taur. 

Pe 12 aprilie avem conjuncţia Jupiter-Neptun.

Pe 15 aprilie, Marte intră în Peşti.

Pe 16 aprilie vom avea o Lună Plină în Balanţă.

Pe 20 aprilie, Soarele intră în Taur.

Pe 30 aprilie, Mercur intră în Gemeni.

Mercur are un tranzit destul de interesant. Începem luna cu el în Berbec, intră în Taur şi la finalul lunii intră în Gemeni. Felul de a comunica sau de a ne mişca, schimbul de idei va trece prin multe probe în aprilie. Adică începem cu Mercur în Berbec, destul de activ, pe urmă trece în Taur unde e mai ponderat, iar la finalul lunii avem nevoie să fim ai curioşi, mai flexibili, mai mobili. 

Horoscop aprilie 2022 pentru Rac / cei cu ascendent în Rac

Luna aprilie pentru voi e bună pentru călătorit, pentru studiu, pentru învăţare, pentru reconectare cu anumite pasiuni din trecut, reluarea unor lucruri care vă plăceau. 

În aprilie, dacă staţi şi vă uitaţi pe pereţi şi nu învăţaţi, nu citiţi nimic, va trece luna doar de dragul de a trece. Aşa că, vă recomand să o folosiţi. Atunci când avem asemenea aspecte, indiferent de vârsta pe care o aveţi, oricând puteţi învăţa, oricând puteţi să vă educaţi din nou. E reconversia aceea. Voi, în casa a 10-a aveţi Soarele pentru o bună bucată de timp, apoi aveţi şi Mercur.

Deci, trageţi cât de tare puteţi voi pe parte profesională şi vedeţi că acea conjuncţie Jupiter-Neptun din casa a 9-a pentru mulţi s-ar putea să aducă o apropiere de cele sfinte, de tot ce înseamnă religie, poate vă hotărâţi să mergeţi într-un drum iniţiatic, într-o călătorie spirituală. Poate vreţi să călătoriţi în India, poate vreţi să mergeţi mai des la biserică, poate meditaţi mai mult, vă rugaţi.

Aveţi nevoie să vă expandaţi orizontul de cunoaştere. Primiţi tot ce vi se oferă pentru că o să vină şi momentul în care o să selectaţi. Deocamdată, în aprilie, tot ce vi se spune, luaţi. Trebuie să fiţi un bureţel în luna aprilie. Orice informaţie pe care o găsiţi, să o prindeţi.

Vă atrag atenţia la partea legală, administrativă. Vedeţi ce semnaţi, cu cine semnaţi, cu cine colaboraţi. Puţină atenţie ca să nu vă plângeţi la final. Dar folosiţi luna aprilie ca să învăţaţi ceva

Vedeţi aici horoscopul lunii aprilie 2022 pentru TOATE semnele!

Urmăreşte aici horoscopul lunii aprilie 2022 pentru Berbec, Taur, Gemeni şi Rac, prezentat de astrologul Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel