Horoscop aprilie 2022 SĂGETĂTOR / ascendent în SĂGETĂTOR - VIDEO

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Horoscop Săgetator. Sursă foto: Pixabay
EXCLUSIV
Horoscop Săgetator. Sursă foto: Pixabay

Horoscop aprilie 2022 pentru nativii zodiei SĂGETĂTOR sau cei ascendent în SĂGETĂTOR, prezentat de astrologul şi redactorul-şef Astrosens.ro, Daniela Simulescu:

Luna aprilie este poate cea mai importantă lună din anul 2022. De ce? Pentru că vom avea conjuncţia Jupiter-Neptun, care se petrece o dată la 13 ani. De data aceasta va fi în semnul Peştilor, unde a fost ultima dată în 1856. Este o conjuncţie istorică ce schimbă lumea.

Horoscop. Cele mai importante aspecte astrologice din luna aprilie 2022:

Începem chiar de pe 1 aprilie cu Luna Nouă în Berbec, destul de energică.

Pe 5 aprilie, Venus intră în Peşti. Iese din Vărsător şi se alătură celorlalte planete în Peşti.

Pe 10 aprilie, Mercur intră în Taur. 

Pe 12 aprilie avem conjuncţia Jupiter-Neptun.

Pe 15 aprilie, Marte intră în Peşti.

Pe 16 aprilie vom avea o Lună Plină în Balanţă.

Pe 20 aprilie, Soarele intră în Taur.

Pe 30 aprilie, Mercur intră în Gemeni.

Mercur are un tranzit destul de interesant. Începem luna cu el în Berbec, intră în Taur şi la finalul lunii intră în Gemeni. Felul de a comunica sau de a ne mişca, schimbul de idei va trece prin multe probe în aprilie. Adică începem cu Mercur în Berbec, destul de activ, pe urmă trece în Taur unde e mai ponderat, iar la finalul lunii avem nevoie să fim ai curioşi, mai flexibili, mai mobili. 

Horoscop aprilie 2022 pentru Săgetător / cei cu ascendent în Săgetător

E luna în care poţi să îţi cumperi o casă. E luna în care poţi să vinzi o casă sau un teren. Ori e luna în care găseşti terenul mult visat, casa mult visată sau în care să te muţi chiar şi cu chirie. Poate mai aproape de job sau unde ţi se pare mai confortabil, mai familiar, mai plăcut.

Toate chestiunile imobiliare sunt amplificate în luna aprilie. Dacă ai aşteptat să vină un credit să îţi redecorezi casa sau o finanţare, ori să găseşti fondurile necesare - să nu uităm de faptul că Jupiter este guvernatorul tău şi se întâlneşte cu Neptun pe data de 12 în casa a 4-a - înseamnă că da, de unde nu te aştepţi, s-ar putea să se întâmple o minune. Ceva se schimbă, cineva te ajută.

Poate vrei să decorezi, poate vrei să zugrăveşti, să cumperi altă mobilă, să schimbi aparatura, ţevile.

E o lună nemaipomenită!

De altfel, recomandarea mea şi a astrelor este să îţi canalizezi energia în acea zonă în aprilie. Aia este tot ce contează. Undeva, un dezechilibru între viaţa profesională şi cea personală va apărea pentru că vei fi concentrat să construieşti, să aşezi. Nu e un lucru rău din perspectiva mea. Chiar ai nevoie.

Este o lună în care relaţiile de familie pot să se detensioneze. Chiar dacă intră Marte acolo în data de 15, avem Venus, Neptun, Jupiter şi undeva, cineva uită, trece cu vederea sau se resemnează sau vor fi evenimente. Poate cineva se îmbolnăveşte sau se vindecă. Vor fi şi evenimente în care trebuie să te implici emoţional şi vei observa că eşti mai sensibil ca altă dată, mai vulnerabil, mai empatic, mai atent la ce simt ceilalţi pentru tine.

Eşti precum un mafiot în luna aprilie pentru că familia... totul se face în funcţie de familie. Dacă familia e fericită, totul funcţionează. Dacă familia nu funcţionează, toţi vor resimţi o ameninţare din partea ta.

Am spus despre un mic dezechilibru în partea profesională, dar aş zice să nu îţi faci prea multe probleme. Soarele va sta prin casa a 5-a o perioadă. Vei fi destul de creativ, vei avea idei. Va sta şi Mercur acolo o perioadă.

Dar în aprilie asta e tot ce contează: chestiunile imobiliare şi tot ce înseamnă familie. Astea sunt priorităţile lunii aprilie la tine.

Vedeţi aici horoscopul lunii aprilie 2022 pentru TOATE semnele!

Urmăreşte aici horoscopul lunii aprilie 2022 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Pești, prezentat de astrologul Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel