Horoscop aprilie 2022 SCORPION / ascendent în SCORPION - VIDEO

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Horoscop Scorpion. Sursă foto: Pixabay
EXCLUSIV
Horoscop Scorpion. Sursă foto: Pixabay

Horoscop aprilie 2022 pentru nativii SCORPION sau cei ascendent în SCORPION, prezentat de astrologul şi redactorul-şef Astrosens.ro, Daniela Simulescu:

Luna aprilie este poate cea mai importantă lună din anul 2022. De ce? Pentru că vom avea conjuncţia Jupiter-Neptun, care se petrece o dată la 13 ani. De data aceasta va fi în semnul Peştilor, unde a fost ultima dată în 1856. Este o conjuncţie istorică ce schimbă lumea.

Horoscop. Cele mai importante aspecte astrologice din luna aprilie 2022:

Începem chiar de pe 1 aprilie cu Luna Nouă în Berbec, destul de energică.

Pe 5 aprilie, Venus intră în Peşti. Iese din Vărsător şi se alătură celorlalte planete în Peşti.

Pe 10 aprilie, Mercur intră în Taur. 

Pe 12 aprilie avem conjuncţia Jupiter-Neptun.

Pe 15 aprilie, Marte intră în Peşti.

Pe 16 aprilie vom avea o Lună Plină în Balanţă.

Pe 20 aprilie, Soarele intră în Taur.

Pe 30 aprilie, Mercur intră în Gemeni.

Mercur are un tranzit destul de interesant. Începem luna cu el în Berbec, intră în Taur şi la finalul lunii intră în Gemeni. Felul de a comunica sau de a ne mişca, schimbul de idei va trece prin multe probe în aprilie. Adică începem cu Mercur în Berbec, destul de activ, pe urmă trece în Taur unde e mai ponderat, iar la finalul lunii avem nevoie să fim ai curioşi, mai flexibili, mai mobili. 

Horoscop aprilie 2022 pentru Scorpion / cei cu ascendent în Scorpion

Ce se întâmplă? Avem multe planete în casa a 5-a, casa iubirii, a copiilor, a exprimării de sine, a creativităţii, a bucuriei, a veseliei, a talentelor, a investiţiilor.

În aprilie vă decideţi dacă vreţi un copil, poate aflaţi că veţi avea un copil, poate relaţia cu copiii devine diferită sau se îmbunătăţeşte. Poate decideţi să mergeţi cu copilul la un terapeut şi se schimbă ceva. Poate şi voi acceptaţi că e cazul să priviţi diferit relaţia cu copiii.

Deci, tot ce înseamnă iubire, copii, împăcare, romantism, declaraţii, cadouri, generozitate... Conjuncţia Jupiter-Neptun de pe data de 12 aprilie s-ar putea să vă facă să iubiţi o persoană la care nu v-aţi fi gândit niciodată sau să vă uitaţi la partener şi să descoperiţi noi lucruri la el/ea. Sau îi iertaţi anumite situaţii. Nu neapărat în spirit de sacrificiu, ci în sensul că "Pe tine te iubesc şi nu mă văd cu altcineva şi rămân aici". Atâta timp cât nu e o chestie toxică şi de o parte, şi de cealaltă, rămâneţi acolo.

E o lună în care puteţi primi ajutoare din partea familiei. Poate să vă luaţi o casă, poate închiriaţi ceva, investiţi într-o maşină. Folosiţi banii într-un mod eficient.

Este luna în care vă puteţi schimba şi felul în care vă îmbrăcaţi. E luna în care puteţi să vă înscrieţi la tot felul de workshop-uri, să croşetezi, să faci cursuri de actorie, un atelier de vorbit în public, un atelier de mimică, de gestică. Tot felul de lucruri care să vă facă să râdeţi, să vă bucuraţi, să vă consumaţi energia.

E o lună nemaipomenită!

E o lună nemaipomenită şi pentru copii şi poate mulţi dintre voi aţi întâmpinat probleme în ceea ce priveşte conceperea unui copil. Poate în aprilie auziţi alte veşti, găsiţi alte tratamente, alţi specialişti.

Dar să ştiţi că şi faptul că Soarele este în casa a 6-a, unde o să vină şi Mercur, reuşiţi să prioritizaţi atât partea profesională, cât şi partea personală. Dar luna aprilie este foarte bună pe plan emoţional.

Vedeţi aici horoscopul lunii aprilie 2022 pentru TOATE semnele!

Urmăreşte aici horoscopul lunii aprilie 2022 pentru Leu, Fecioară, Balanță şi Scorpion, prezentat de astrologul Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel