Horoscop aprilie 2022 TAUR / ascendent în TAUR - VIDEO

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Horoscop Taur. Sursă foto: Pixabay
EXCLUSIV
Horoscop Taur. Sursă foto: Pixabay

Horoscop aprilie 2022 pentru nativii TAUR sau cei ascendent în TAUR, prezentat de astrologul şi redactorul-şef Astrosens.ro, Daniela Simulescu:

Luna aprilie este poate cea mai importantă lună din anul 2022. De ce? Pentru că vom avea conjuncţia Jupiter-Neptun, care se petrece o dată la 13 ani. De data aceasta va fi în semnul Peştilor, unde a fost ultima dată în 1856. Este o conjuncţie istorică ce schimbă lumea.

Horoscop. Cele mai importante aspecte astrologice din luna aprilie 2022:

Începem chiar de pe 1 aprilie cu Luna Nouă în Berbec, destul de energică.

Pe 5 aprilie, Venus intră în Peşti. Iese din Vărsător şi se alătură celorlalte planete în Peşti.

Pe 10 aprilie, Mercur intră în Taur. 

Pe 12 aprilie avem conjuncţia Jupiter-Neptun.

Pe 15 aprilie, Marte intră în Peşti.

Pe 16 aprilie vom avea o Lună Plină în Balanţă.

Pe 20 aprilie, Soarele intră în Taur.

Pe 30 aprilie, Mercur intră în Gemeni.

Mercur are un tranzit destul de interesant. Începem luna cu el în Berbec, intră în Taur şi la finalul lunii intră în Gemeni. Felul de a comunica sau de a ne mişca, schimbul de idei va trece prin multe probe în aprilie. Adică începem cu Mercur în Berbec, destul de activ, pe urmă trece în Taur unde e mai ponderat, iar la finalul lunii avem nevoie să fim ai curioşi, mai flexibili, mai mobili. 

Horoscop aprilie 2022 pentru Taur / cei cu ascendent în Taur

Începe luna destul de puternic din punctul de vedere al carierei. Avem Marte în casa a 10-a. Va fi şi guvernatorul tău Venus acolo în primele zile, apoi va schimba semnul pe 5 aprilie. Abia după 5 aprilie încolo vei mai respira. Vei simţi că toate eforturile tale au un rost. Începi să obţii ceva concret sau să primeşti aprobarea sau ajutorul celor din jur.

Luna aprilie e una dintre acele perioade în care depinzi de foarte mulţi oameni, fie de rude, fie de prieteni, fie de colegi, fie oameni din magazine. Depinzi şi nu prea poţi să faci ceva fără alţii.

Conjuncţia Jupiter-Neptun va activa casa a 11-a. Pe lângă faptul că obţii ajutorul dorit, e clar că un plan de-al tău de viitor nu va mai fi de actualitate. Undeva, ceva, se sparge, se dărâmă, ceva te maturizează brusc, te căleşte şi laşi viaţa să vină de la sine. Mai ales din punct de vedere profesional. Dar pentru că acest aspect va face o opoziţie cu casa a 5-a, se poate canaliza şi pe tot ce înseamă copii. Poate renunţi la un comportament faţă de copii, poate te înţelegi cu ei altfel, poate vrei tu să fii iarăşi copil, să îţi vindeci traumele cu părinţii. Pentru că Soarele este în casa a 12-a, unde intră şi Mercur, e o perioadă bună să te laşi ajutat, să depinzi de ceilalţi şi să înveţi să construieşti pas cu pas. Saturn din casa a 10-a nu vrea să te grăbeşti. iar Luna Nouă de pe 1 aprilie şi Luna Plină de pe 16 aprilie activează axa caselor 6-12. Trebuie să înveţi să renunţi. Ţinutul cu dinţii de ceva în aprilie nu îţi va folosi la nimic.

O să îţi dai seama după 20 aprilie, când Soarele intră în semnul tău, atunci prinzi energie, prinzi curaj, vrei să faci lucruri. Dar până acolo, te zbaţi într-o nebuloasă şi important e că primeşti sprijin.

Vedeţi aici horoscopul lunii aprilie 2022 pentru TOATE semnele!

Urmăreşte aici horoscopul lunii aprilie 2022 pentru Berbec, Taur, Gemeni şi Rac, prezentat de astrologul Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel