Horoscop aprilie 2022 VĂRSĂTOR / ascendent în VĂRSĂTOR - VIDEO

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Horoscop Vărsător. Sursă foto: Pixabay
EXCLUSIV
Horoscop Vărsător. Sursă foto: Pixabay

Horoscop aprilie 2022 pentru nativii zodiei VĂRSĂTOR sau cei ascendent în VĂRSĂTOR, prezentat de astrologul şi redactorul-şef Astrosens.ro, Daniela Simulescu:

Luna aprilie este poate cea mai importantă lună din anul 2022. De ce? Pentru că vom avea conjuncţia Jupiter-Neptun, care se petrece o dată la 13 ani. De data aceasta va fi în semnul Peştilor, unde a fost ultima dată în 1856. Este o conjuncţie istorică ce schimbă lumea.

Horoscop. Cele mai importante aspecte astrologice din luna aprilie 2022:

Începem chiar de pe 1 aprilie cu Luna Nouă în Berbec, destul de energică.

Pe 5 aprilie, Venus intră în Peşti. Iese din Vărsător şi se alătură celorlalte planete în Peşti.

Pe 10 aprilie, Mercur intră în Taur. 

Pe 12 aprilie avem conjuncţia Jupiter-Neptun.

Pe 15 aprilie, Marte intră în Peşti.

Pe 16 aprilie vom avea o Lună Plină în Balanţă.

Pe 20 aprilie, Soarele intră în Taur.

Pe 30 aprilie, Mercur intră în Gemeni.

Mercur are un tranzit destul de interesant. Începem luna cu el în Berbec, intră în Taur şi la finalul lunii intră în Gemeni. Felul de a comunica sau de a ne mişca, schimbul de idei va trece prin multe probe în aprilie. Adică începem cu Mercur în Berbec, destul de activ, pe urmă trece în Taur unde e mai ponderat, iar la finalul lunii avem nevoie să fim ai curioşi, mai flexibili, mai mobili. 

Horoscop aprilie 2022 pentru Vărsător / cei cu ascendent în Vărsător

Of, cum este luna aprilie pentru voi!

La începutul lunii, încă mai aveţi planete în semnul vostru - Marte şi Venus lângă Saturn - încă mai ţineţi controlul. Dar când Venus intră în Peşti pe data de 5, Marte intră în Peşti pe data de 15, iar conjuncţia Jupiter-Neptun de pe data de 12... când ai atât de multe planete în casa a 2-a a banilor, la ce vă gândiţi? Că vă îmbogăţiţi! Ei bine, nu o să vă îmbogăţiţi. Din contră, o să cheltuiţi.

Există riscul să intraţi şi la economii, există riscul să împrumutaţi - să luaţi bani cu împrumut sau să daţi bani cu împrumut. Un sfat: dacă vi se cere 100 de lei, să nu daţi 100 de lei. Este un exemplu simplu. Poţi să dai 50 de lei şi să zici "De restul, descurcă-te".

Voi veţi privi aşa, într-o nebuloasă financiară şi s-ar putea să cheltuiţi banii pe care consideraţi că îi veţi face peste o lună, două, trei. E un risc mare. E adevărat că s-ar putea să fie venituri, bonusuri, prime, poate cheltuielile sunt altfel, dar tot veţi cheltui. Chiar dacă nu mai sunt anumite cheltuieli şi vă mai rămân bani în plus, îi cheltuiţi.

Dar e important să cheltuiţi şi bani cu sens în aprilie. Ori vă schimbaţi garderoba, ori vă cumpăraţi o maşină, ori ceva pentru casă, ori vă cumpăraţi un curs pentru că iată, avem Soarele în casa a 3-a şi Mercur pentru o bună perioadă. E păcat să nu folosiţi banii pentru cunoaştere, pentru expansiunea minţii şi pentru noi informaţii care vă pot ajuta profesional sau personal. Poate vreţi ca în relaţie să vă purtaţi altfel şi apelaţi la un specialist să vă înveţe ce să faceţi.

Adică banii pe care îi cheltuiţi în aprilie să nu fie pe nimicuri, dar să fie ori pentru a ajuta nişte oameni, ori pentru îmbunătăţirea voastră. Să deveniţi mai "soft", mai moi, atât în cum vă îmbrăcaţi, cum vă purtaţi, cum interacţionaţi.

Dar altfel, cheltuieli peste cheltuieli pe chestii care vă plac sau vi se par frumoase şi la finalul lunii să spuneţi "Vai, ce am făcut cu banii?". De asta vă recomand să cheltuiţi conştient. Şi da, puteţi să fiţi generoşi şi cu tot ce se întâmplă în lume în acest moment, fie cu produse, fie cu bani, dar cu o limită. Pentru că, cu Jupiter-Neptun în casa a 2-a, cu nu aveţi limite. 

Trebuie să ascundeţi nişte bani şi să nu îi atingeţi orice ar fi. Poate să fie şi luna în care decideţi să dobândiţi o siguranţă financiară. 

O conjuncţie ca aceasta Jupiter-Neptun poate şi păcăli, poate dizolva lucruri, dar aduce şi intuiţii, idei de cum aţi putea să faceţi de acum încolo să vă fie mult mai bine. Deci, cu banii aveţi mare grijă!

Vedeţi aici horoscopul lunii aprilie 2022 pentru TOATE semnele!

Urmăreşte aici horoscopul lunii aprilie 2022 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Pești, prezentat de astrologul Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel