Horoscop APRILIE 2023. Previziuni complete pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursa: freepik.com
EXCLUSIV
Sursa: freepik.com

Cum va fi luna aprilie pentru Fecioară sau cei cu ascendent în Fecioară? Daniela Simulescu vine cu vești importante pentru acest semn de pământ!

Horoscop Fecioară/Ascendent în Fecioară APRILIE 2023

Mercur, guvernatorul tău, va retrograda pe data de 21 aprilie. Dar o să retrogradeze în Casa a 9-a, așa că astrologul spune că nu trebuie să îți faci mari probleme. Singurul lucru la care trebuie să ai mare grijă este la documentele sau la contractele pe care trebuie să le semnezi, dar și la călătorii.

Ai grijă la modul în care îți cumperi biletele de călătorie, la locul în care te cazezi, la bagaje, la actele pe care le iei cu tine. Practic, la orice implică o vacanță sau un drum. Detaliile sunt importante. Fix acelea care îți plac, exact ele te enervează în luna aprilie.

Pentru că Mercur retrogradează în semnul Taurului, vei observa că lucrurile se mișcă încet. După care, să nu uităm că Saturn a intrat în Casa a 7-a și avem și acea eclipsă de soare de pe data de 20 aprilie, în Casa a 8-a. Așadar, discuțiile despre bani cu partenerul sunt puțin spinoase, dar necesare. Astrologul îți recomandă să nu fugi de aceste discuții, oricât de neplăcute ți s-ar părea la acel moment.

Citește și: Horoscop APRILIE 2023. Previziuni complete pentru Leu/Ascendent în Leu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel