Horoscop APRILIE 2023. Previziuni complete pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Ce aduce luna APRILIE pentru nativii zodiei Scorpion? Daniela Simulescu aduce previziuni importante! Iată cum va fi următoarea lună pentru acest semn de apă.

Horoscop Scorpion/Ascendent în Scorpion APRILIE 2023

Mercur va retrograda în Casa a 7-a pe 21 aprilie. Va intra și Soarele acolo pe data de 20 aprilie, deci în prima parte a lunii vorbim de muncă și iar muncă pentru acești nativi. Totodată, din a doua parte a lunii aprilie, aducem în discuție partea de relații.

Mulți dintre acești nativi își pot relua discuțiile cu foști parteneri sau se pot întâlni cu ei acolo unde nu s-ar fi așteptat. Sau cel puțin se vor gândi la ei.

Se poate ca în relația pe care o ai, cu Mercur retrograd, să reiei discuții, probleme, lucruri nerezolvate, care nu îți convin. Poate că le-ai ascuns bine de tot în sertar și ai făcut-o cu un scop. Dar trebuie să le discuți.

Și pot apărea neînțelegeri în acest sector al relațiilor. Discuții interminabile. Ba vrei să mergi într-un loc, ba te răzgândești. Atât tu, cât și partenerul. Și te poți supăra din motive cu adevărat copilărești.

Dar nu uita că în aprilie ai nevoie să te simți util. Dacă te vei simți util, poți să uiți și de aceste neînțelegeri pe plan amoros. 

Eclipsa de soare de pe 20 aprilie se va petrece în Casa a 6-a. Mulți dintre nativii Scorpion pot avea condiții diferite de lucru. Poate apar alți colegi, o altă echipă sau alte sarcini.

Poți să citești și: Horoscop APRILIE 2023. Previziuni complete pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel