Horoscop APRILIE 2023. Previziuni complete pentru Taur/Ascendent în Taur

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Ce aduce luna APRILIE pentru nativii zodiei Taur? Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, oferă vești importante!

Horoscop Taur/Ascendent în Taur APRILIE 2023

În luna aprilie, te pregătești. Să ne aducem aminte că Jupiter va intra în semnul tău pe 16 mai. Dar până acolo, mai stă în Casa a 12-a, care va fi ocupată o bună bucată de timp și de Soare. Tot acolo va fi și Luna Nouă, cu eclipsa de soare de pe 20 aprilie.

Așadar, luna aprilie este bună pentru post. Mulți dintre nativii Taur vor ține postul de Paște, dar nu la asta ne referim, ci la ideea de post. La ideea de a te înfrâna să mai faci anumite lucruri. Poate că te vei mai opri să te implici în anumite activități sau renunți la a mai ieși cu anumite persoane.

Ai face bine să stai mai mult cu tine, să vezi cum funcționezi fără un om, fără niște obiceiuri, fără un loc, fără un viciu. Este adevărat că pentru o perioadă destul de îndelungată, Venus este în semnul tău, iar asta te face să te simți bine. 

Dar de ce insistăm pe ideea de post? Mercur intră în semnul tău pe 3 aprilie și acolo va și retrograda pe data de 21 aprilie. Deci, mai bine stai în banca ta, nu te grăbi să faci multe lucruri, pentru că vor fi reluate. Tu poți să fii dornic să planifici și să organizezi și să nu schimbi nimic, dar îți va fi greu să te lovești apoi de retrogradarea lui Mercur în semnul tău.

Cum Saturn a intrat în Casa a 11-a și Pluto este în Casa a 10-a, nu mai depinde de tine mare lucru. Încearcă să reții că unele evenimente care se întâmplă nu depind de tine. Ceea ce depinde de tine și unde ai liber arbitru, în luna aprilie, este de a rezolva problemele tale interioare. În a sta cu tine, în a medita. În a te ruga. În a te ocupa de sănătate.

Este foarte important ca în luna aprilie să pui accent pe sănătate. Să te îngrijești. Să îți accepți durerile și simptomele. Este adevărat că, atunci când Mercur este retrograd, poate apărea și ipohondria. Așa că nu îți căuta simptomele pe net, fiindcă riști să crezi că ești cel mai bolnav.

Astrologul îți recomandă ca în următoarea lună să îți rezolvi și relația cu mâncarea, dar și pe cea cu somnul și cu mișcarea. Ai face bine să te și spovedești, dar față de tine însuți. Să încerci să te eliberezi și să nu mai ții în tine corvoade, să nu mai fii copleșit de atâtea gânduri sau idei. 

Până a-i ierta pe ceilalți, este foarte important să începi să te ierți pe tine. 

Cum putem rezuma aprilie pentru nativii Taur? Sănătate, post, meditație, curățenie. Fiindcă din mai, Jupiter o să între în semnul tău și o să ai foarte multe de făcut. Va fi precum o lună ultimatum pentru tine. 

Îți recomandăm să citești și: Horoscop APRILIE 2023. Previziuni complete pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel