Horoscop APRILIE 2023. Previziuni complete pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Ce aduce luna aprilie pentru nativii zodiei Vărsător? Daniela Simulescu oferă previziuni importante. Iată cum va fi următoarea lună pentru acest semn de aer!

Horoscop Vărsător/Ascendent în Vărsător APRILIE 2023

Ai scăpat de Saturn din semnul tău, dar acum îl ai pe Pluto! Care sunt tendințele tale din ultima vreme? Cel mai probabil, sunt puțin mai extremiste. Și așa vor mai rămâne pentru o perioadă.

Dar cum stai cu banii? Cu Saturn în Casa a 2-a, a banilor și a resurselor, probabil ai început să simți că nu prea se mai poate. După aceea, vei avea o Lună Plină/o Eclipsă de Soare pe axa 3-9, care, culmea, are și o componentă financiară importantă.

Așadar, luna aprilie poate vorbi despre un concept clar: ori se vorbește despre cheltuieli, ori despre strâns bani. Sau te gândești că nu ai bani, ori că vrei să faci bani într-un fel ca să ieși dintr-o anumită situație.

Subiectul banilor te zăpăcește în următoarea lună. Apar planuri, idei, negocieri. O să ai tendința să grăbești lucrurile, pentru că Mercur va retrograda în Casa a 4-a pe data de 21 aprilie. Cum o să ai senzația că ai pus bazele a ceva, o să se revină asupra subiectului. Pe moment, acest lucru te va supăra, dar o să te ajute faptul că nu te grăbești cu anumite decizii legate de bani.

Jupiter va fi în tranzit în Casa a 3-a, pentru ca în luna mai să intre în Casa a 4-a. Așa că aprilie este o lună bună să înveți, să citești, să fii curios și să călătorești sau pur și simplu să te plimbi. Interacționează mai mult cu cei din jur. Nu respinge călătoriile sau diferitele evenimente care vor apărea. Chiar dacă asta te face să ieși din zona ta de confort.

În rest, ai cât mai multă grijă la bani în luna următoare.

Poți să citești și: Horoscop APRILIE 2023. Previziuni complete pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel