Horoscop APRILIE 2024. Previziuni complete pentru Rac/Ascendent în Rac

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Ce aduce luna aprilie nativilor Rac? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne spune previziunile complete! 

Rac/Ascendent în Rac APRILIE 2024

Mercur retrogradează în casa a 10-a, unde vom avea și o eclipsă. Din punct de vedere profesional, vei trece prin schimbări. Unele pot fi pe placul tău, altele nu.

Dacă îți dorești un alt loc de muncă, aprilie poate fi luna care îți aduce o idee. Astrologul îți recomandă să iei legătura cu foști colegi de serviciu sau cu foști șefi. Te-ar putea îndruma, să îți dea un sfat sau să îți ofere o recomandare. Cumva, dai un pas în spate în plan profesional și, dacă vrei noutate, încearcă să acumulezi cât mai multe informații.

Pot apărea multe călătorii, dar nu vor fi neapărat cele la care ai visat, deoarece Saturn și Marte se află tot în casa a 9-a. Marte te grăbește, te face să crezi că îți dorești un lucru, ți se pare extraordinar, dar când ajungi în locul respectiv, apar tot felul de nemulțumiri. Verifică dacă toate documentele sunt valabile înainte de a pleca la drum! Dacă ai examene, poate fi o perioadă incertă.

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?

Conjuncția istorică Jupiter-Uranus se petrece în casa a 11-a. Îți poate aduce un eveniment unde vei cunoaște alți oameni. Dacă nu ai parte de asta, poți face în așa fel încât să te integrezi în anumite comunități la care nu te-ai fi gândit până acum.

Marte se află în semnul Peștilor până pe 30 aprilie. Acest tranzit te încurajează să studiezi și să îți folosești principiile de viață, dar și filosofiile. Pe 11 aprilie, când Marte se întâlnește cu Saturn, pot apărea blocaje și întârzieri. Ai putea simți că nu poți gestiona situațiile respective. Să ai în vedere că blocajul poate fi mai mult interior decât exterior. La finalul lunii aprilie, când Marte se intersectează cu Neptun, vei face anumite compromisuri pentru a ajunge unde îți dorești.

Până pe 5 aprilie, Venus se află în casa a 9-a. Acest tranzit îți oferă inspirație și determinarea de a căuta cunoștințe spirituale și să explorezi adâncimile existenței tale. Poți resimți o atracție puternică către călătorii. În plus, ai putea învăța mai mult despre rădăcinile tale. Te simți optimist în privința viitorului.

Vezi și Ce trăsături are Femeia Rac? Mulți o consideră partenera de viață ideală! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel