Horoscop AUGUST 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac. „Pe noul drum”. VIDEO

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Astrologul Daniela Simulescu aduce vești cu privire la evenimentele astrologice ale lunii august și cum anume vor putea beneficia zodiile de ele. Avem mai jos previziunile pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac. 

Evenimentul astrologic principal al lunii august este începerea tranzitului lui Marte prin semnul Gemenilor. Planeta acțiunii și a motivației va sta în Taur până pe 20 august, timp suficient pentru a ne încăpățâna sau pentru a opune rezistență la tot ce este nou, proaspăt sau diferit. Vom căuta confortul cu orice preț. Dar după 20 august, unii vor fi obligați sau, de ce nu, dornici să încerce altceva, să caute alternative sau să învețe lucruri noi. Multitasking-ul va fi regăsit atât în viața profesională, cât și în cea personală. Și cu Marte prin Gemeni vom căuta soluții prin care să facem mai mulți bani, noi cunoștințe și să ne punem la muncă și pasiunile. Ca să nu mai spunem că va începe o perioadă minunată pentru cei care își doresc de mult timp o reconversie profesională. Aveau nevoie doar de primul pas și le-a lipsit curajul. Iată că, din august, ceva îi va împinge pe noul drum.

4 august: Mercur intră în Fecioară

Planeta comunicării intră în cel de-al doilea domiciliu al său. Vom deveni cu toții profesori de matematică, logică și economie. Ne vom măsură bine cuvintele. Și vom fi preocupați de optimizare, eficientizare și disciplină. 

11 august: Venus intră în Leu

Vom iubi cu înflăcărare, vom face declarații de dragoste și vom deveni foarte teatrali în momentele intime. Când planeta iubirii tranzitează semnul cel mai solar, vrem totul sau nimic. 

12 august: Lună Plină în Vărsător

Această Lună Plină va fi în vizorul lui Saturn și în “șuturile“ lui Uranus. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj fix în astrograma natală: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. Acești nativi vor fi nevoiți, vrând nevrând, să se detașeze de o situație care le-a îngrădit libertatea personală. 

20 august: Marte intră în Gemeni

Unul dintre evenimente cheie ale anului 2022! De obicei, Marte stă aproximativ două luni într-o zodie. Însă de această dată, Marte va poposi în Gemeni până pe 25 martie 2023! De ce? Pentru că va și retrograda în perioada 30 octombrie - 12 ianuarie. Tranzitul lui Marte în Gemeni ne ajută să găsim mai multe variante, să avem curaj să facem o reconversie.

23 august: Soarele intră în Fecioară

Gata cu vacanța! Cel puțin din punctul de vedere al astrologiei. Începem să ne întoarcem la serviciu, să ne facem planuri, să facem curățenie, să verificăm cămara și bugetul. În același timp, vom fi preocupați de economie și de un stil de viață mai liniștit. 

26 august: Mercur intră în Balanță

Negocierea, diplomația și manierele vor fi la mare modă. Până și cei mai agresivi își vor da seama că vor avea mai mult de câștigat cu vorbe frumoase. Estetica comunicării ne va preocupa. Cu siguranță, vom fi și mai evitanți. Va dura până când vom găsi decizia corectă, situația de tip win-win. 

27 august: Lună Nouă în Fecioară

Cea mai bună zi pentru curățenia de toamnă! Din toate punctele de vedere. Și în gospodărie, și la serviciu, și în relațiile personale. Și cea mai bună zi pentru a începe să avem mai multă grijă de sănătatea noastră sau de rutina zilnică. 

Previziuni Berbec, Taur, Gemeni, Rac

Horoscop Berbec/ Ascendent în Berbec în august 2022

Marte este guvernatorul tău, îți aduce o mare nevoie de a schimba ceva când trece în Gemeni. Energia Gemenilor care va apărea în a doua jumătate a lunii îți va aduce schimbare, explorare, curiozitate și o energie diferită. Este o perioadă nemaipomenită pentru reconversie profesională, însă până atunci vei simți nevoia de a testa diverse idei. Găsiți aici previziunile complete pentru Berbec în august 2022. 

Horoscop Taur/ Ascendent în Taur în august 2022

Faptul că Venus intră în Leu, vă face mai prezenți în viața familiei unde trebuie să încercați să vă implicați chiar dacă nu vă doriți. În același timp, chiar dacă voi s-ar putea să ezitați, veți fi puși în fața faptului de a vi se cere ajutorul, așa că vreți sau nu vreți, veți pune umărul la treabă pentru cei apropiați vouă. Marte va intra în Gemeni în casa a 2-a, banii se vor duce mai repede decât v-ați fi așteptat voi. Găsiți aici previziunile complete pentru Taur în august 2022. 

Horoscop Gemeni/ Ascendent în Gemeni în august 2022

Mercur, guvernatorul vostru, are mai multe schimbări, așadar luna august e plină de evenimente. S-ar putea să nu găsiți „i”-ul pe care să puneți punctul. „Este un soi de uragan în august pentru voi”, vă transmite astrologul Daniela Simulescu. Dacă din exterior totul vi se pare ok, dacă nu par a fi nicăieri probleme majore, vă simțiți cumva zdruncinați serios. Găsiți aici previziunile complete pentru Gemeni în august 2022. 

Horoscop Rac/ Ascendent în Rac în august 2022

Luna Plină de pe 12 august se petrece în casa a 8-a și vă agita zona banilor. Aici apar niște situații destul de disperate din punct de vedere financiar. Undeva deveniți mult mai fricoși, o să vă faceți multe griji. Marte intră în casa a 12-a, și cel puțin până la anul când va intra în semnul vostru, s-ar putea să fie nevoie să faceți curățenie și nu doar la propriu, ci și la figurat. Să aruncați ce este prăfuit, dar să și lăsați în urmă obiceiuri toxice și oameni sau locuri de muncă ce vă fac rău. Dacă le dați drumul celor toxici și îi lăsați să plece, faceți loc oamenilor noi să intre, iar asta va fi benefic. Găsiți aici previziunile complete pentru Rac în august 2022. 

Urmăriți întreaga emisiune VIDEO mai jos!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel