Horoscop AUGUST 2023. Previziuni complete pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Află ce îi așteaptă pe cei născuți în semnul Berbecului în luna august. Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, oferă previziuni importante!

Horoscop Berbec/Ascendent în Berbec AUGUST 2023

Luna august nu este atât de bogată în evenimente, însă ne putem gândi doar la faptul că Mercur își va începe retrogradarea în semnul Fecioarei, la data de 23 august.

Desigur, vor avea loc și altele, însă acest tranzit va fi cel mai însemnat, din punctul de vedere al astrologului. Mai putem vorbi și despre intrarea lui Marte în Balanță.

Marte, guvernatorul tău, până pe data de 27, va fi în Fecioară, în Casa a 6-a. Ce înseamnă acest lucru? Grijă pentru tot ce înseamnă muncă sau modul în care muncești. Fiindcă dacă pe undeva există niște dezechilibre, le vei somatiza și tot organismul tău îți va transmite semnale.

De altfel, procrastinarea în luna august a acestui an te va costa mai mult decât te-ar fi costat altădată. Apar multă muncă, resurse consumate, discuții cu colegii sau strategii, mai ales dacă nu ești în concediu. Și chiar dacă ești, Marte în Casa a 6-a aduce tot felul de frecușuri și apar rezervări, programări peste programări, de nici nu o să simți că ești în vacanță cu adevărat.

Venus este retrogradă în continuare în Casa a 5-a, așa că trebuie să fii foarte atent la relațiile pe care le ai cu copiii. Pot fi mai complicate în această perioadă. De asemenea, din punct de vedere relațional, pot fi mulți Berbeci care își vor dori multe aventuri în această vară. 

Chiar dacă le poți trăi după bunul plac, ai face bine să nu suferi pe urmă din aceste motive. De fapt, trebuie să ajungi la un acord clar cu propria persoană. 

Însă, relațiile serioase începute în perioada aceasta nu sunt construite sau realizate pe un fond sănătos. Pe Venus retrogradă, tot timpul apar relații toxice sau legături pe care le începi doar de dragul de a le începe, ca să nu fii singur.

Pentru că Mercur va și retrograda pe data de 23 august, apar tot felul de situații la serviciu. Dacă vrei să îți iei concediu în acea perioadă, cel mai probabil vei petrece vremea tot pe telefon sau verificând mesajele și email-urile. 

Îți recomandăm să citești și: Destinul și karma au trecut pe axa Berbec-Balanță. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel