Horoscop AUGUST 2023. Previziuni complete pentru Leu/Ascendent în Leu

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, aduce vești și recomandări importante pentru LEU în august 2023.

Horoscop Leu/Ascendent în Leu AUGUST 2023

La tine, sunt de menționat următoarele lucruri. În primul rând, Venus este retrogradă în semnul tău, de pe 23 iulie! Așa că, dintr-o dată, simți că nu ești valorificat sau că vrei mai mult. Prima dată ce vei face? Te uiți la alții și te întrebi de ce nu îți oferă ceea ce ai nevoie.

Însă, astrologul îți recomandă ca atenția să fie mutată către tine. Așadar, poate fi mai bine să acorzi atenție felului în care te îmbraci, la cum te miști, la cum te manifești. Sau la ce atitudine ai. 

Fiindcă oarecum, ceilalți oglindesc ceea ce ești tu în momentul acesta. Câteodată, se întâmplă să nu avem dreptate 100% și să mai fie nevoie de ajustări pe ici, pe colo. Asta poți să înveți tu. 

Venus retrogradă, fiind lângă Lilith și lângă Soare, toate în semnul tău, îți vor canaliza atenția către tine, dar nu trebuie să o faci într-un mod exagerat.

Poți privi aceste tranzite și luna august ca pe un tango. Deci, când îi lași pe alții să aibă puterea, când o preiei tu din nou. Și tot așa.

Cu Venus retrogradă în semnul tău, îți dorești să atragi, ești foarte carismatic și magnetic. Oamenii vin către tine, chiar și cei care îți convin sau nu îți sunt pe plac. Important este că tu poți să alegi. 

De fapt, este vorba despre a alege. Să nu uităm ceva! În Casa a 2-a, îl ai pe Mercur, dar și pe Marte. Așa că, cel puțin în primele trei săptămâni ale lunii august, trebuie să fii mai pretențios și mai selectiv, dar într-un mod practic. 

Toată luna august trebuie să ai grijă la bani, pentru că în aceste prime săptămâni cheltui, iar banii se duc imediat. Apoi, și Mercur va retrograda în Casa a 2-a, după data de 23 august. Deci ține-te bine, pentru că apar și alte cheltuieli. 

La început de lună, ai o Lună Plină în Casa a 7-a. Să nu uităm că este anul despărțirilor, al divorțurilor, așa că în august, mulți nativi Leu pot lua o mulțime de decizii. 

Îți recomandăm să vezi și: Horoscop AUGUST 2023. Previziuni complete pentru Rac/Ascendent în Rac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel