Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

 

Încă ne recuperăm după Luna Plină/Eclipsa de Lună de pe 25 martie. Efectele se resimt pentru încă două săptămâni, mai ales pentru cei care au marcaj cardinal în astrogramele natale (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn).

Totodată, ne apropiem de retrogradarea lui Mercur, care va avea loc între 2 și 25 aprilie. Vom întâmpina întârzieri și amânări. Deja simțim influențele acestuia. Amână luarea deciziilor importante, caută diplomația în momentele provocatoare și evită replicile spuse la furie.

Care sunt previziunile zilnice pentru nativi?

Balanță/Ascendent în Balanță

În continuare te afli sub influența eclipsei. Nu îți crea personalitatea în funcție de părerile celorlalți. Din când în când este necesar să știi tu cine ești. De exemplu, dacă oamenii vorbesc într-un fel la serviciu, nu trebuie să faci și tu la fel. Încearcă să îți găsești propria cale.

Aritmia cardiacă: mit și realitate

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Este o perioadă romantică pentru tine. Marte se află în casa a 5-a lângă Saturn și Neptun, iar Jupiter cu Uranus sunt în casa a 7-a. Dacă ai neglijat dragostea, nu ar trebui să o mai faci. Ai putea să îi oferi partenerului un cadou sau să ieșiți la o întâlnire.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Cu Mercur, guvernatorul casei a 7-a, care se apropie de retrogradare, ai putea fi luat pe sus. Partenerul te-a informat că va face ceva, după care vine și spune că s-a gândit la altceva. Te simți luat peste picior, dar nu este așa. Când suntem în apropierea lui Mercur retrograd, apar schimbări de idei și incidente neprevăzute. Dacă oamenii din jurul tău fac lucruri, ai putea și tu să încerci.

Balanțele nu trebuie să fugă de confruntare. Scorpionii au nevoie de odihnă, iar Săgetătorii au parte de relații familiale complicate

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Nu te simți auzit, ascultat, apreciat și validat. Acest sentiment poate apărea în carieră, dar și acasă. Cel mai bine ar fi să îți oferi singur validare.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Cu cât te chinui să convingi pe cineva de ceva, cu atât nu vei reuși. Nu încerca să schimbi pe nimeni astăzi deoarece nu vei reuși. Tot ceea ce vei face va fi să te enervezi și să intri în criză de timp și resurse. Protejează-te cât mai mult!

Pești/Ascendent în Pești

Săptămâna aceasta, ideile despre negociere și compromis sunt în jurul tău. Nu ai ce să faci, este necesar să lași de la tine. Poți câștiga pe altă parte dacă faci asta.

Vezi și Veerle Debruyne, astrolog belgian: "În aprilie, poți să te întâlnești cu niște secrete pe care le țineai ascunse chiar și de tine!" 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel