Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să-și ceară iertare de la partener

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne oferă previziunile zilei.

După ce Mercur retrograd a făcut o conjuncție cu Chiron în semnul Berbecului, iată că același Mercur retrograd din Berbec se apropie de o conjuncție cu nimeni alta decât Venus. Așa că vorba duce mult aduce. Acest aspect este ideal pentru a ne declara sentimentele, mai ales daca nu am făcut-o până acum. Comunicarea vă fi plăcută.

Sfaturile astrelor pentru PATRU zodii. Ce pot face pentru a avea momente liniștite?

Previziunile zilei pentru următoarele semne zodiacale!

Balanță/Ascendent în Balanță

Venus, guvernatoarea ta, se întâlnește cu Mercur retrograd în Casa a șaptea. Pe scurt, dacă știi că ai făcut o boacănă și că se va supăra partenerul, nu lăsa această zi să treacă fără a merge la el și fără a-i spune "Îmi pare rău!". Cu cât ești mai deschis, cu atât vei avea mai mult de câștigat. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Colegii vor fi buni cu tine, dar doar dacă și tu vei proceda la fel în ceea ce îi privește. Nu îi îndepărta, nu îi certa, nu fii cicălitor. Mai degrabă, poți fi mai prietenos astăzi la locul de muncă.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Este un aspect nemaipomenit pentru cei care vor să scrie astăzi! Dar și să cânte, să danseze, să viseze. Pentru că vorbim despre o conjuncție Mercur-Venus în Casa a cincea. Iar Mercur este și retrograd în aceeași casă. Cu siguranță, au fost la un moment dat idei care v-au venit din neant, dar pe care nu le-ai scos la înaintare. Ei bine, acum este momentul. Cei care au un talent trebuie să profite de el în perioada asta.

Săptămână de foc pentru trei zodii. Două au de muncă în relații, iar alta se supără la serviciu

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Dacă ți-ai dorit foarte mult un anumit obiect pentru casă, ai face bine să ți-l cumperi. Să nu mai stai pe gânduri. Astăzi este o zi potrivită pentru curățenie și pentru a face spațiu noilor obiecte. Mai aruncă din cele pe care nu le folosești și creează spațiu pentru altele.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Vorba duce mult aduce! Iar tu știi foarte bine asta. Ai un rol de mediator, să îi împaci pe cei din jur și ai un dar în scris nemaipomenit. De asemenea, vei avea acces la niște idei minunate.

Pești/Ascendent în Pești

Această conjuncție dintre Mercur retrograd și Venus se va petrece în Casa a doua a banilor. Tu o să ai unele dorințe, vrei să te răsfeți sau să iți cumperi ceva. E perfect, dar trebuie să faci tot posibilul să îți cumperi acel produs la cel mai bun preț. 

Horoscop chinezesc cu Anca Dimancea: ”În Luna de Dragon încep să se mai miște niște lucruri!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel