Horoscop BANI pentru Berbec, Leu și Săgetător

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop financiar până la final de 2023. 

Jupiter se află în continuare în Taur, dar în mișcare retrogradă până pe 30 decembrie. Acest tranzit aduce numeroase oportunități, dar și riscuri pe plan financiar. Jupiter se apropie de Uranus, cu care se va și întâlni în aprilie 2024. Ceea ce înseamnă că și primim, dar și cheltuim. Să nu uităm totuși că Saturn și-a oprit retrogradarea. Aceasta este o veste bună! Pentru că suntem lăsați să construim și să fim mai pragmatici. 

Berbec/Ascendent în Berbec

În teorie, până la final de 2023 pare să ai parte de avantaje financiare semnificative. De ce? Pentru că Jupiter se află în continuare în casa banilor. Asta înseamnă că vei avea numeroase oportunități de a-ți crește veniturile, mai ales din munca proprie, dar și din activitățile pe care le desfășori independent. Acest lucru ar putea duce la îmbunătățiri ale salariului, primiri de bonusuri și prime. Este esențial să îți recunoști valoarea și să înveți cum să te promovezi mai eficient. Dacă nu ai făcut-o deja, ar putea fi util să îți deschizi un cont de economii. Totuși, să nu uităm că Jupiter este încă retrograd, ceea ce ar putea însemna și cheltuieli suplimentare în calea ta.

Leu/Ascendent în Leu

Cu Saturn în casa a opta, care este în mers direct, vei avea parte de mai puține provocări financiare ca la începutul anului. Frica de instabilitate te va bântui, deoarece va trebui să te bazezi în mare măsură pe propriile resurse. În obținerea fondurilor de la instituții financiare sau din moșteniri s-ar putea să întâmpini dificultăți. De asemenea, este important să fii mai atent la plățile taxelor și ale impozite. Dacă vrei să generezi venituri suplimentare, ar putea fi util să iei în considerare oportunități legate de educație sau călătorii. Pe termen lung, vei putea să valorifici noile cunoștințe acumulate.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Situția ta financiară nu poate fi caracterizată nici drept una excelentă, nici drept una dezastruoasă. Totuși, va trebui să te confrunți cu numeroase cheltuieli, în special în legătură cu chestiuni legate de locuință și gospodărie. Sau din cauza unor probleme în familie. Veți deveni tot mai preocupat de aspectele financiare. Astrele indică necesitatea pregătirii pentru cheltuieli semnificative, care pot viza atât sănătatea ta, cât și a celor apropiați, precum și modificări ale stilului de viață.

Citește și Horoscop 2024 pentru TOATE zodiile. Lecții, surprize, zâmbete și bucurie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel