Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Haos pentru o zodie

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis previziunile zilnice pentru nativii zodiacului!

Astăzi, Marte face o conjuncție cu Neptun. Este un aspect nemaipomenit pentru a ne ruga, a ne împăca și a ierta, dar este nepotrivit pentru a trece la acțiune și a munci mult. Aduce foarte multă confuzie. Există riscul de a avea așteptări și după aceea să fim dezamăgiți!

Totodată, Venus intră în Taur. Ne aduce o perioadă plină de bucurie, poftă, plăcere și dorința de a primi tot ce e mai bun pentru noi. În plus, acest tranzit ne poate face să economisim niște bani sau să obținem venituri în plus. Vom fi mult mai atenți la partea estetică, în toate domeniile. Și cum Venus se va afla în același semn cu Jupiter, vom deveni și mai generoși. Iar apropierea de Uranus va crea și mai multă instabilitate pe plan financiar.

Iată ce transmit astrele!

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte se întâlnește cu Neptun, ceea ce te face cel mai defavorizat semn al zilei. Te rupe în bucăți, însă nu neapărat într-un sens negativ. Ești precum un jeleu. Nu știi ce vrei și încotro să o apuci. Este o zi nemaipomenită pentru a nu avea pretenții mari de la tine.

Taur/Ascendent în Taur

Venus intră în semnul tău. Îți aduce beneficii, oportunități și o iubire de sine mai pronunțată.

Ce beneficii aduce Venus în Taur pentru fiecare zodie până pe 23 mai

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Conjuncția Marte-Neptun din casa a 10-a aduce frică, confuzie, haos și risc de auto-dezamăgire. Recomandarea Danielei Simulescu este să nu crezi că tot ce zboară se mănâncă.

Rac/Ascendent în Rac

Intrarea lui Venus în Taur te ajută să găsești oamenii potriviți la momentul și locul potrivit. Trebuie doar să spui de ce ai nevoie. Fii mai deschis și nu-ți fie teamă de ce cred ceilalți când ceri ajutorul.

Ce trebuie să știe nativii din zodiacul chinezesc până pe 8 mai? Aveți mai multă putere!

Leu/Ascendent în Leu

Venus intră în casa a 10-a. Astrologul te sfătuiește să fii cât mai vizibil la locul de muncă. Dacă urmează să ai câteva zile libere, organizează-le astfel încât să nu te deranjeze nimeni de la serviciu.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Conjuncția Marte-Neptun se petrece în casa a 7-a. Este una dintre cele mai bune perioade în care tu poți să ierți. În plus, poți căuta împăcarea cu cineva. Totodată, ai putea să accepți unele situații, de exemplu, faptul că partenerul nu se mai schimbă.

Vezi și Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent? 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel