Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Lenea e cucoană mare pentru o zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Ce mesaje au astrele pentru acești nativi ai zodiacului?

Youtube video image

Marte se apropie de un sextil cu Saturn, ceea ce înseamnă că ne mai înfrânăm puțin. Pe de altă parte, acest aspect este destul de bun pentru vacanță și pentru a mai procrastina din când în când.

Horoscop IULIE 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie și ascendent

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte este guvernatorul tău și este în Casa a doua. Este destul de leneș, mai ales că face și un sextil cu Saturn. Așa că nu te mira dacă vei fi destul de leneș astăzi. Dar această lene poate presupune și să găsești metode ca să îți faci treaba într-un timp scurt și să îți vezi și de ale tale pe urmă.

Taur/Ascendent în Taur

Marte este în semnul tău și face acest aspect cu Saturn din Casa a unsprezecea. Reușești să îmbini și dorința de a trece la treabă cu aceea de a fi foarte pragmatic. Acest aspect te ajută enorm. Mai mult, Venus, guvernatoarea ta, este într-o opoziție favorabilă. Așa că totul depinde de atitudinea pe care o ai în fața vieții. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Te tot gândești că nu îți merge nimic și că ești ghinionist. Dar gândește-te și la faptul că norocul ți-l faci tu și mai vine și când vrea el. Marte este în Casa a douăsprezecea și Saturn este în Casa a zecea, așa că vrei mai multe pe plan profesional. Dar toată configurația astrală îți reamintește că totul vine la momentul potrivit, nu când dorești tu.

Horoscop iulie - decembrie 2024. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

Rac/Ascendent în Rac

Dacă ne gândim la întreaga configurație astrală, mai ales că poimâine vei avea și o Lună Nouă în semnul tău, iar Venus este și ea în semnul tău, trebuie să stai liniștit, să nu te grăbești, să nu te stresezi și să nu intri în panică. Nu te da peste cap pentru nimeni și nimic. Trăiește viața clipă cu clipă.

Leu/Ascendent în Leu

Următoarele aspecte astrologice predispun la un pic de izolare, la un pic de hibernare. Ar fi bine să stai în banca ta. Ar trebui să nu te bagi în nicio altă situație care nu te implică în mod direct. 

Semnele care îți arată că nu experimentezi dragostea adevărată, ci doar o fantezie. Te regăsești?

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Ai chef să te plimbi, să călătorești, dar parcă ai sta și pe acasă ori mai mult în compania partenerului. Ești într-o dilemă permanentă. Dar nu te necăji foarte mult, acceptă-ți stările. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel