Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie primește daruri de la astre

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, aduce previziunile zilnice pentru acești nativi ai zodiacului!

Avem o conjuncție între Marte și Saturn în semnul Peștilor. Este important să ținem cont că acest ciclu al întâlnirii dintre Marte și Saturn se desfășoară pe o durată de doi ani și aduce cu sine o limitare semnificativă, atât la nivel individual, cât și la nivel global.

Trebuie să avem în vedere că Marte este asociat cu conceptul de "Mic Malefic", datorită caracteristicilor sale de agresivitate, risc, duritate, separare și impulsivitate. Pe de altă parte, Saturn este cunoscut drept "Marele Malefic", fiindcă are legătură cu unele concepte precum exigență, blocaje, austeritate și întârzieri.

Când acești doi se întâlnesc, pot apărea frustrări și dificultăți. Dar se spune că din fiecare experiență negativă poate apărea și un aspect pozitiv.

Nativii cei mai afectați în această perioadă sunt cei cu marcaj mutabil în semnele Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Chiron, ca simbol al înțelepciunii și al sacrificiului în mitologia greacă

Iată mesajele astrelor pentru zodii!

Berbec/Ascendent în Berbec

În primul rând, în semnul tău încă se află Soarele. Și mai avem așa: Mercur retrograd, Venus. Ce să ai în vedere? Ai multe atuuri din partea astrelor. Chiar dacă nu îți ies toate 100% așa cum ți-ai dorit, este important să ai inițiativă. Mai ales prin discurs. Să spui când îți dorești niște lucruri.

Taur/Ascendent în Taur

Zilele acestea trebuie să ții cont de următorul lucru. Un pic de modestie nu ar strica! Sau măcar să accepți faptul că nu le știi pe toate. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

S-ar putea să fii puțin orbit în ceea ce privește intențiile unor persoane. Pentru că Mercur, guvernatorul tău, care mai este și retrograd, se apropie de Conjuncția cu Soarele. Pe undeva, te vei simți dezamăgiți de unii oameni.

Rac/Ascendent în Rac

Din punct de vedere profesional, vor fi foarte multe ciudățenii pe care nu le poți controla așa cum ți-ai dori. Astrologul îți sugerează ca zilele acestea să încerci să nu fii autoritar cu nimeni. Nici cu tine însuți, dacă se poate.

Leu/Ascendent în Leu

Soarele, guvernatorul tău, se întâlnește cu Mercur retrograd. Așa că vei vorbi mult, dar vei și gândi mult. Vei avea și foarte multe prejudecăți. Ai face bine să citești și să înveți.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Apropierea lui Mercur, guvernatorul tău, care este și retrograd, de Soare, în Casa a opta, te face să înveți din greșelile tale din punct de vedere financiar. Poate ai dat prea mulți bani pe ceva, te-ai păcălit sau te-ai lăsat influențat și acum tragi ponoasele. 

Vezi și: Anul Dragonului de Lemn vine cu ajustări pentru PATRU nativi ai zodiacului chinezesc: Treceți prin provocări, dar aveți parte și de beneficii!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel