Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care își glorifică prea mult trecutul

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis previziunile zilnice pentru nativii zodiacului!

Mercur retrograd a făcut conjuncție cu Soarele, dar și cu Chiron. Acum va face una cu Venus! Cuvintele sunt mai blânde și mai dulci. Ne mai alinăm rănile unor altora.

Ne pregătim de unul dintre cele mai importante evenimente astrologice din acest an. Pe 21 aprilie, vom avea conjuncția istorică Jupiter-Uranus. Se vor schimba foarte multe lucruri pe plan financiar și ne vom confrunta cu situații neprevăzute. Dar putem transforma orice criză într-o oportunitate. Important este să nu ne opunem schimbării.

Iată ce ne aduc astrele astăzi!

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur retrograd se află lângă Venus în semnul tău. Este cea mai bună zi să îți împărtășești sentimentele față de o persoană dragă! Poți face asta și din senin, chiar dacă nu ai mai vorbit de mult cu acea persoană.

Taurii sunt protagoniștii săptămânii. Berbecii se simt respinși, iar Gemenii au nevoie de curățenie sufletească

Taur/Ascendent în Taur

Mercur retrograd o contaminează pe Venus, guvernatoarea ta. Tot ceea ce vei face astăzi, va fi comparat cu ceva din trecut. Daniela Simulescu îți recomandă să nu glorifici traumele și suferința din cauză că nu este sănătos. Este necesar să ieși din această stare.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Conjuncția Mercur retrograd-Venus te ajută să reiei legătura cu oameni din trecut, mai ales dacă ai nevoie de ajutorul acestora. Este suficient doar să îți pui în gând că aceștia te vor căuta și ai putea primi un semn din partea lor.

Rac/Ascendent în Rac

Poți rezolva ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile cu o vorbă bună, conform astrologului. Este nemaipomenit să faci acest lucru, mai ales la locul de muncă.

Taurii sunt protagoniștii săptămânii. Berbecii se simt respinși, iar Gemenii au nevoie de curățenie sufletească

Leu/Ascendent în Leu

Cu cât ești mai generos, cu atât viața îți va întoarce favorul. Dacă îi înveți pe unii oameni ce să facă și tu vei primi informațiile potrivite când ai nevoie. Trebuie doar să ai încredere în tine. Altfel, vei rămâne pe loc.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Este o zi bună pentru a vorbi despre problemele din intimitate. Fii mai blând cu tine însuți atunci când nu mai ai acces la toate resursele de altă dată. Ține minte că în cuplu, uneori momentele de tăcere reprezintă foarte multe lucruri. E important să vă acordați un astfel de moment.

Sfaturile astrelor pentru PATRU zodii. Ce pot face pentru a avea momente liniștite?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel