Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, a transmis previziunile zilnice pentru nativii zodiacului!

Marte se apropie de un sextil cu Jupiter. Putem îmbina armonios tot ceea ce ține de inspirație, acțiune și resurse. Când Marte face un aspect plăcut cu Jupiter, are mai multă încredere.

Fiind în Pești, Marte nu este momentan în apele lui. Dar își face strategia și așteaptă să vadă ce se întâmplă.

Totodată, urmează să aibă loc evenimentul cel mai important al acestui an, conjuncția istorică Jupiter-Uranus. Dacă nu te pregătești pentru schimbare, vei fi luat pe sus. Zona financiară va simți cel mai mult efectele acestei conjuncții.

Iată ce aduc astrele astăzi!

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte este guvernatorul tău și este în casa a 12-a. Nu îți priește această poziție a lui. Dar pentru că face aspect armonios cu Jupiter din casa a 2-a, reține că vei ieși din orice bucluc financiar. Se va găsi cineva să te ajute, chiar dacă nu persoana la care te-ai gândit.

Taur/Ascendent în Taur

Este o zi foarte bună să interacționezi cu prietenii, să-i ajuți sau să-i lași să te ajute. Nu te feri să ceri sprijinul, doar ca ceilalți să nu afle prin ce treci. Nici părerea vecinilor nu trebuie să conteze pentru tine. Este vorba despre toleranță și empatie, după cum spune Daniela Simulescu.

Taurii sunt protagoniștii săptămânii. Berbecii se simt respinși, iar Gemenii au nevoie de curățenie sufletească

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Este un aspect bun în ceea ce privește zona profesională. Ce trebuie să reții? Conform astrologului, nu vei fi apreciat pentru ceea ce crezi tu că meriți, ci pentru ceea ce vor șefii să te aprecieze.

Rac/Ascendent în Rac

În această perioadă, zona profesională primește destul de multe aspecte. Va trebui să fii mai implicat în carieră. Și familia este importantă, dar trebuie să fii mai receptiv și mai deschis la toate veștile de la locul de muncă.

Benzina mai scumpă decât ieri. Cât costă litrul de motorină

Leu/Ascendent în Leu

Soarele este în continuare în casa a 9-a. Este o perioadă nemaipomenită pentru învățat, studiu și pentru a acumula cât mai multe informații.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Cu Marte în casa a 7-a în sextil cu Jupiter din casa a 9-a, astăzi este o zi nemaipomenită să stai cu partenerul și să vă faceți planuri. Dar nu planificați activități zilnice. Gândiți-vă, de exemplu, unde să mergeți într-o vacanță. Ai nevoie de planuri serioase și care implică anumite resurse.

Citește și Conjuncția istorică Jupiter-Uranus va zgudui finanțele. Cât de bine se pricepe fiecare zodie la economisit? 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel