Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care trebuie să împace și capra și varza

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Ce mesaje au astrele pentru primele șase zodii?

După Luna Noua și intrarea lui Mercur în semnul Berbecului, o să vedem că ne revenim, ușor. O parte din noi se va axa pe mai multă retragere și liniște. Dar alta ne îndeamnă să căutam prospețimea. Să nu uităm nici că ne pregătim pentru venirea primăverii, din punct de vedere astronomic/astrologic. Pe 20 martie, urmează Echinocțiul de primăvară, deci Soarele intră în semnul Berbecului. Îi vom sărbători pe acești nativi, cât de curând.

Tarot Astrosens. Etalare din Arcana Majoră pentru fiecare zodie/ascendent

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru aceste zodii!

Berbec/Ascendent în Berbec

Negocierile cu colegii legate de cine, cât și cum muncește vor fi foarte importante pentru tine. Chiar dacă, pe moment, pot fi frustrante. Dar nu ai ce să faci.

Taur/Ascendent în Taur

Vorbim despre energia pe care tu o investești în prietenii tăi, în anturaj. Este posibil ca pe undeva, să te simți trădat. Încearcă să îți dai seama, totuși, de ce te simți așa. La modul real. Stai departe de scenariile din capul tău.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Tu trebuie să împaci atât partea profesionala, cât și cea personală. Îți este greu să găsești un numitor comun în aceasta ecuație. Simți că toată lumea vrea ceva de la tine, atât de la locul de munca, cât și din partea familiei. Nu știi ce să dai și cum să dai. Nu este momentul să acționezi pe pilot automat.

Rac/Ascendent în Rac

Astrologul te îndeamnă să te ocupi de partea spirituală a vieții astăzi. Meditează, roagă-te, plimbă-te, citește, vizionează un film, fă ceva pentru tine. Și te vei simți automat mai bine.

Leu/Ascendent în Leu

Dacă ne raportăm la întreaga configurație astrală a momentului, astrologul te invită să ceri ajutorul. Dacă nu mai ai resurse, bani, timp, energie, nu ezita și apelează și la alții.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Cu cât ești mai furios, cu atât nu vei putea să rezolvi nimic. Sunt momente în care această furie ajută și face ca lucrurile să se miște. Dar nu este cazul la tine, cel puțin în această săptămână. Mai bine ia această furie și consum-o în moduri benefice.

Îți sugerăm să vezi și acest articol de pe Astrosens: Cercetările neuroștiințifice dezvăluie CINCI ritualuri care te vor face mai fericit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel