Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi sprijinită de partener

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop zilnic. Mercur se pregătește de retrogradare. 

Astrele ne-au pregătit propriile păcăleli! Dar acestea vor fi prezente în viețile noastre abia de mâine încolo, când Mercur va începe să retrogradeze. Vă reamintim și că Venus se apropie de o conjuncție cu Neptun în Pești, ceea ce înseamnă că suntem predispuși mai mult ca oricând la deziluzii pe plan amoros. 

Iată previziunile zilnice pentru primele șase semne zodiacale!

Berbec/Ascendent în Berbec

Staționarea lui Mercur în semnul tău îți va da numeroase bătăi de cap. Vor apărea amânări, anulări și ajustări. Bineînțeles, nerăbdarea ta va intra în acțiune. Astrele îți recomandă să nu forțezi nimic astăzi. Vei regreta ulterior. 

Taur/Ascendent în Taur

Apropierea lui Venus de Neptun creează momente bizare și aduce o doză serioasă de confuzie. Vei apela des la unele faze din trecut, dar s-ar putea ca mintea să nu fie chiar aliatul tău astăzi. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Nu știi în cine să ai încredere. Mai ales pe plan profesional. Atitudinea aceasta este cea mai potrivită deocamdată. De asemenea, ar fi bine să nu îți faci planuri. Mercur, guvernatorul tău, va începe să retrogradeze mâine. 

Rac/Ascendent în Rac

Răbdarea va fi cea care te va salva de fiecare dată. Pe moment, vei avea impresia că ai ceva de pierdut, dar până la urmă îți vei da seama că această gândire nu te ajută. Te confrunți cu multe frici, mai ales în ceea ce privește atmosfera de la serviciu. 

Leu/Ascendent în Leu

Viitoarea retrogradare a lui Mercur îți va încurca multe planuri. Deja simți asta! Dar trebuie să știi ceva. Este posibil ca unele idei să nu fie cele mai potrivite. Iar, Mercur vrea ca tu să îți dai singur seama de asta. Astfel, vei evita reproșuri și critici. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, este staționar. S-ar putea să ai impresia că nu poți găsi rezolvare la o problemă financiară. Nu lăsa fricile să pună stăpânire pe tine! Și cum Venus se apropie de Neptun în casa a șaptea, poți cere sprijinul partenerului. 

Citește și Influența lui Mercur retrograd în Berbec, din 2 aprilie: Graba și impulsivitatea nu au limite

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel