Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia sprijinită de divinitate

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop zilnic. Mercur face un sextil cu Jupiter, iar Venus unul cu Uranus. 

Avem vești bune! Ziua de luni setează tendințele pentru întreaga săptămână!

Venus din Rac face un sextil cu Uranus din Taur. Un aspect care îmbină armonios romantismul cu nevoia de schimbare. Cei care vreți să aduceți un plus de prospețime în cadrul relației puteți profita din plin de acesta. Este nevoie de spontaneitate și creativitate.

Tot luni, Mercur din Leu face un sextil cu Jupiter din Gemeni. Vom avea mai mult curaj atunci când vom comunica și mai multă încredere în mintea noastră. Un aspect bun pentru studiu, curiozitate și cercetare. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Beneficiezi de o doză suplimentară de creativitate. Astrele îți recomandă să nu lași ziua să treacă fără a învăța ceva nou sau fără a te ocupa și de pasiunile tale. Cum Marte, guvernatorul tău, se apropie de Uranus, ar trebui să știi că nimic nu va fi întâmplător. 

Taur/Ascendent în Taur

Aspectele de astăzi vor fi nemaipomenit de bune pentru cei care au de făcut tranzacții importante, investiții sau noi strategii financiare. Totuși, ar fi bine să fii mai deschis atunci când este vorba și de propunerilor celorlalți. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Am putea spune că este una dintre cele mai bune zile pentru tine! Sextilul dintre Mercur, propriul guvernator, și Jupiter, Marele Benefic, aduce încredere, voie bună și cheful de a încerca lucruri noi. Faptul că vezi jumătatea plină a paharului te ajută enorm. 

Horoscop IULIE 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie și ascendent

Rac/Ascendent în Rac

Sextilul dintre Venus și Uranus îi va ajuta în mod concret pe nativii care vor dori să facă o schimbare în viața lor, fie una cât de mică. Ai nevoie de noi provocări, de prospețime și poate chiar și de alți oameni în anturaj. Îți merge mintea când este vorba de bani. 

Leu/Ascendent în Leu

Sextilul dintre Mercur și Jupiter este fantastic! Vei simți deseori că universul este darnic cu tine. Trebuie doar să nu te plângi prea mult, să nu stai singur și să stai departe de oamenii care doar se plâng. Ai o putere de convingere fantastică. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Tot ce trebuie să faci tu astăzi este să asculți. Nu doar să auzi. Ci să fii foarte atent la ce spun interlocutorii tăi, la ce gesturi fac și la ce simți tu în timpul discursului. Astfel vei strânge o mulțime de informații și detalii utile pentru viitorul apropiat. 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel