Horoscop Berbec. Tot ce trebuie să ştii despre primul semn de foc din zodiac!

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
(sursa foto: Darkmoon_Art / Pixabay)
(sursa foto: Darkmoon_Art / Pixabay)

Horoscop Berbec. Tot ce trebuie să ştii despre primul semn de foc din zodiac!

Horoscop Berbec. Ce zeu te reprezintă

Ares

Primul semn al zodiacului, Berbecul, este condus de planeta Marte.

Grecii antici au fost uimiți de culoarea roșie a acestei planete și au atribuit-o lui Ares, copilul lui Zeus și Hera. Ares reprezintă focul masculin, energia și competiția, la fel ca Berbecul, care este, de asemenea, aprins și foarte competitiv.

Ares era fiul a doi dintre cei mai puternici zei din mitologia greacă, dar nu se înțelegea bine cu niciunul dintre părinți.

Era cunoscut pentru comportamentul său haotic, impulsiv și agresivitatea sa lipsită de tact. Aceste caracteristici sunt adesea atribuite celor născuți sub semnul Berbecului. Acești indivizi sunt lideri care au nevoie de stimulare mentală pentru a se simți fericiți și împliniți.

Nu au mulți prieteni, doare câţiva apropiaţi. Nativii Berbec pot fi impulsivi și încăpățânați, dar sunt, de asemenea, extrem de loiali, grijulii și îndrăzneți. Ei luptă întotdeauna pentru ceea ce iubesc și nu se tem de provocări; de aceea sunt capabili să realizeze orice își propun.

Horoscop Berbec. Animalul tău spiritual

Şoim

În astrologie, după cum spuneam şi mai sus, Berbecul este de obicei asociat, ei bine, cu un berbec. Însă pentru acest semn de foc alimentat de pasiune, independență și loialitate, animalul spiritual este șoimul. Şoimii sunt lideri naturali, lucrează de multe ori ca mesager în grupul sau familia lor. Lucrează uimitor în grupuri, dar funcționează și mai bine independent, deoarece sunt spontani și uneori destul de impulsivi. Şoimul poate fi văzut ca arogant sau egoist, dar asta doar pentru că emană atât de multă încredere în fiecare moment al vieții lor. Oameni reprezentaţi de şoim nu se tem niciodată să ia inițiativa. Și, în ciuda exteriorului dur, șoimul este extrem de compătimitor. De asemenea, își apreciază relațiile mai presus de orice altceva. Şoimii sunt, de asemenea, adaptabili și deschiși la idei noi.

Horoscop Berbec. Zonele erogene

Partea preferată a corpului: Capul

Berbecul agresiv este primul semn al zodiacului, „atât de natural, acest semn de foc este asociat cu capul”.

Astrologii spun că Berbecului îi place un masaj ușor al capului, cu o tragere ușoară a părului sau cu mângâieri blânde în spatele urechilor. (Dacă sunteți un Berbec celibatar, nu ar fi rău să investiți într-un masaj al scalpului).

Horoscop Berbec. Cea mai atrăgătoare trăsătură

Pasiunea ta acerbă și atitudinea ta primitoare sunt ceea ce îl atrage pe partenerul tău la tine!

Horoscop Berbec. Afrodisiacul perfect

Bărbatul Berbec: Cacao

Cacao are mai multe substanțe active precum potasiu, magneziu, fier, antioxidanți ... dar dintre toate virtuțile sale, se remarcă prin conținutul  de feniletilamină care stimulează aceleași zone ale creierului care sunt legate de sexualitate. Faimosul Giacomo Casanova (care era Berbec) obișnuia să bea mai multe căni înainte să înceapă noaptea și faima sa de cuceritor a rămas până în zilele noastre!

Femeia Berbec: Ghimbir

Ghimbirul este unul dintre cei mai buni stimulatori sexuali pentru femeia Berbec. De ce? Deoarece ghimbirul are un efect tonic asupra libidoului și, de asemenea, întărește sistemul imunitar.

Horoscop Berbec. Prima întâlnire

Berbecului îi place să facă față provocărilor. Prin urmare, la o primă întâlnire cu un nativ Berbec, ar trebui să furnizezi informații despre tine în driblinguri. Îi poți da impresia că el sau ea este singurul care conduce întreaga situație, cel/cea care te seduce, deși poate fi în realitate invers!

Ar trebui să ştii că nimic nu topește inima Berbecului mai mult decât un joc bun de seducție; o conversație care se încălzește treptat la o primă întâlnire este ceva care îi aprinde cu adevărat pe aceşti nativi.

Horoscop Berbec. Când afli că este îndrăgostit

Când anulează planuri pentru cineva

Berbec, îți dorești pasiune mai mult decât orice și vrei să fii întotdeauna prima prioritate a partenerului/ei (la fel cum ești primul semn al zodiacului). Ai toate senzațiile activate când vezi că partenerul tău își anulează planurile doar pentru a petrece timp cu tine. Puncte bonus dacă doar pierzi timpul urmărind un film, apoi vă sărutaţi după o bătaie cu perne.

Horoscop Berbec. Parfumul potrivit

Oamenii din acest semn zodiacal sunt dinamici, încrezători și impulsivi. Parfumurile de trandafir și lemn de santal le-ar conveni și le-ar completa personalitatea.

Acești lideri naturali nu se tem să preia conducerea. Sunt super energici, cu o limbă ascuțită, cu inteligență rapidă și feroce. Aceste trăsături de personalitate sunt completate perfect cu mirosuri îndrăznețe și vibrante; combinații de parfumuri care lasă o impresie.

Note preferate: Lemn de santal și trandafir
Flori: Garoafe, trandafir
Condimente: Ardei, ghimbir, tutun, coriandru
Altele: Chihlimbar, piele

Horoscop Berbec. Machiajul potrivit

Îndrăzneț, focos și pasional, Berbecul este întotdeauna pregătit pentru o provocare. Aceşti nativi adoră aventura și nu îi deranjează să meargă cu capul înainte în viață (simbolul lor este un berbec la urma urmei). Aspectul perfect de machiaj al acestui semn zodiacal trebuie să fie îndrăzneț și dramatic. Un ruj roșu închis, profund și bogat în pigment poate fi parte din rutina ta de înfrumuseţare. Păstrează machiajul feței simplu pentru a echilibra rujul și te poţi juca cu un tuş sau un rimel pentru ochi. 

Fiind un semn de foc, iubeşti aspectul cald. Aşa că un fard auriu este clar printre preferinţele tale. Iar dacă nu ai încercat, este un semn de la stele să îi dai o şansă. Nuanțele metalice îndrăznețe sunt cele mai potrivite pentru a evidenţia personalitatea ta strălucitoare să iasă în evidenţă. Şi chiar dacă am menţionat rujul roşu, nu înseamnă că nu te poţi juca cu nuanţele metalizate şi pe buze. Dar cum te cunoaştem, vei face ce vrei tu ca întotdeauna!

Ce nu trebuie să îţi lipsească din trusa de machiaj: Gel pentru sprâncene

Berbecul are sprâncene proeminente, imitând coarnele berbecului. Gelul pentru sprâncene le poate ajuta să le netezească și să le nuanțeze.

Horoscop Berbec. Condimente preferate

Condus de Marte agresiv, semnul de foc al Berbecului preferă gustul de foc al ardeiului iute, piperului sau curry-ului. A avea gura 'aprinsă' poate fi un lucru bun pentru sănătatea ta - cercetătorii din San Diego au spus că ingredientul activ din ardeii iuţi ar putea provoca activarea cronică a mucoasei intestinale, reducând riscul apariției tumorilor colorectale.

Condimente pentru Berbec: ardei iute, curry, usturoi, piper, muștar, boia

Horoscop Berbec. Vinul perfect pentru tine

Tempranillo

Tempranillo, un vin tânăr, care are o aromă uscată, uşor picantă. „La fel ca nativii Berbec, acest vin roșu ușor, spaniol, este simplu, acidulat și nu are complexitate”, spune Alexander. Bucurați-vă de gustul său cu cartofi picanţi spanioli sau cu niște brânză manchego.

Horoscop Berbec. Pisica perfectă pentru tine

Pisica Siameză: Având în vedere cât de energici și entuziaști pot fi nativii Berbec, nu este surprinzător faptul că aceștia se potrivesc adesea bine cu pisicile siameze. Sunt comunicative și se știe sunt pe placul oamenilor. Aceste pisici pot fi la fel de entuziasmate de tine ca și tu de ele.

Horoscop Berbec. Câinele potrivit pentru tine

Ciobănesc german

Fiind primul semn al zodiacului și un semn de foc asertiv care ia inițiative, personalitatea ta este oglindită de ciobănescul german. Condus de Marte, Zeul Războiului, Berbecul este gata de acţiune, la fel ca această rasă orientată spre misiune, care deseori ajută în armată și este cunoscută pentru că este super activă.

Horoscop Berbec. Rutina ta de dimineaţă

Cel mai bun mod de a-ți începe ziua este cu un antrenament rapid dimineața. De obicei, aveți o tonă de energie și este minunat să o faceți să curgă încă de la prima oră. Acest lucru vă va ajuta să vă gestionați emoțiile pe tot parcursul zilei și să aveţi mai multă disciplină. Exerciţiile fizice reduc stresul și anxietatea, fiind o modalitate de a elibera tensiunile pe care s-ar putea să le menținem fizic. Acest lucru este deosebit de grozav pentru Berbec, deoarece acești nativi tind să acționeze mai întâi și să gândească mai târziu. Dacă îți începi ziua cu un antrenament, vei fi mai relaxat, fără stres și mai puțin predispus să acționezi prea impulsiv. 

Horoscop Berbec. Antrenamentul ideal pentru tine

Berbec: Golf, Arte marțiale, Spinning

Pentru Berbec, este vorba de provocarea cu un exercițiu în care îţi poţi pune la încercare abilitățile. „Cel mai bun antrenament este să joci un sport competițional”, spune astrologul Noelle Vincent, pentru byrdie.com. „Nu numai pentru că ești condus de Marte, Zeul Războiului, ci pentru că trebuie să câștigi și vei găsi o modalitate de a face acest lucru”.

Vincent sugerează sporturi individuale, cum ar fi golf, înot, tir cu arcul sau arte marțiale. „Aceste sporturi pentru o singură persoană te vor face singurul decident”, spune ea.

Spinning este, de asemenea, un exercițiu excelent pentru Berbec. Îți oferă și altceva: comunitate. Când te antrenezi cu energie pozitivă și transpiri la maximum într-o cameră plină de oameni, ego-ul Berbecului este ţinut sub control.

Horoscop Berbec. Cum petreci weekendul

Nu numai că Berbecul este cel mai competitiv dintre toate semnele zodiacale, ci are și o cantitate nesfârșită de energie. În timp ce unele semne cred ferm că weekendul este făcut pentru relaxare, Berbecul nu este dispus să stea liniștit, chiar și pentru o zi.

Weekendurile Berbecului sunt dominate de sporturi la care participă cu bucurie pe tot parcursul anului sau o activitate care necesită mişcare precum alpinism sau înot. 

Cui îi pasă dacă nu ajung să se relaxeze în weekend? În mintea unui Berbec, ceva agresiv și activ este oricum mult mai distractiv. Mai mult, pentru aceşti nativi, weekend-urile sunt un moment perfect pentru a-şi face prieteni prin aceste activităţi.

Horoscop Berbec. Obiceiuri de cheltuire

Berbecul reprezintă aspectul competitiv al semnului de foc. Când Berbecii folosesc această natură competitivă, au capacitatea de a desfășura proiecte financiare de succes. Cu toate acestea, spiritul lor competitiv, atunci când este asociat cu tendința lor de a fi nerăbdători, i-ar putea face să rateze câștigurile pe termen lung. „Fii răbdător atunci când îți administrezi și investești banii, deoarece înclinația ta de a face totul acum poate avea un impact negativ asupra averii tale”, a declarat astrologul Kim Woods pentru The Simple Dollar.

Horoscop Berbec. Ce fel de bunic/ă eşti

Acest bunic încă mai are ceva energie și ar putea fi foarte activ pentru o persoană în vârstă. Sunt întotdeauna ocupați cu golful, cumpărăturile sau poate chiar călătoresc în anii lor de pensie. Ei pot fi un căutători de distracție și își vor răsfăţa nepoții cu activităţi precum mersul la cinema sau într-un parc de distracții mai mult decât cu bani sau cadouri. Le place să-și distreze nepoții și atunci când nepoții lor sunt mult mai tineri, este posibil să ofere o mulțime de sfaturi prin telefon sau vizite scurte. Aceşti bunici pot fi pretenţioşi și foarte direcţi când au de spus ceva. Unii bunici Berbec pot deveni activi şi să ‚dispară’ câteodată de acasă. Odată ce copiii lor sunt plecaţi de acasă, ei văd o ca libertatea de a-și trăi propria viață.

Horoscop Berbec. Puncte forte:

Ideile tale minunate, mintea creativă și impulsul natural formează abilitățile unui lider incredibil. Natura ta competitivă va contribui la numeroasele tale succese în viață, făcând din realizările tale o influență pozitivă în viața oamenilor din jurul tău. Utilizează acest lucru pentru a-ţi inspira semenii cu entuziasmul tău abundent și pentru a oferi sugestii pentru a-i ajuta să crească.

Horoscop Berbec. Puncte slabe:

Fiind primul semn al zodiacului - „bebelușul”, ca să spunem așa - nevoia ta de recunoaștere și atenție poate fi puțin, ei bine, copilărească. Îţi afirmi în mod natural ideile și opiniile în orice situație, indiferent de context, și ai tendința de a transforma orice subiect într-o discuţie despre tine. Se simte bine să fii recunoscut pentru realizările tale (și ai multe dintre ele), dar urmărești această validare și ceri altora să recunoască cum te simți, ce spui și ce faci 24/7. Poate pari o fire egocentrică şi îi poţi împinge pe ceilalți - ceea ce, în mod ironic, te lipseşte de atenția de care ai nevoie. Și crezi că ORICE fel de atenție este o atenție bună.

Cum remediezi:

Când mai vorbeşti cu prietenii, nu uita să-i întrebi ce mai fac și să asculţi de fapt. Lasă-i să câștige din când în când și folosește-ți pasiunea și nerăbdarea pentru a-i susține pentru a-și atinge obiectivele. Tendința ta de a fi argumentativ înseamnă că aperi cu înverșunare pentru persoanele pe care le iubești, așa că folosește-o ca o modalitate de a-ți consolida relațiile. Străluceşti cel mai tare atunci când ești recunoscut din motive *bune*!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel