Horoscop Capricorn 2023. Daniela Simulescu aduce previziuni complete - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
(sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
(sursa foto: Pixabay)

Află ce aduce horoscopul anului 2023 pentru zodia Capricorn sau cei cu ascendent în Capricorn. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, îți aduce previziunile complete.

Horoscop 2023 Capricorn/Ascendent în Capricorn

Anul 2023 va începe într-un mod foarte stresant pentru tine, pentru că până pe 12 ianuarie, Marte va fi în continuare retrograd în Casa a șasea. Efectele retrogradării se duc până pe 25 martie, așa că ai stres la serviciu, amânări sau diferite anulări în viața de zi cu zi. Poți să te confrunți și cu frică și anxietate, deși ai energie să le faci pe toate.

Vei munci aproape până la epuizare, așa că ai grijă la burnout! Nu uita că nu-ți ridică nimeni nicio statuie, așa că nu te suprasolicita în primele trei luni ale anului. În caz contrar, te poți confrunta cu insomnii sau vei ajunge pe la doctor. Taie mereu din tot surplusul, pentru că nu vei primi recunoașterea meritată.

Adu-ți aminte ce s-a întâmplat anul acesta între 11 mai și 28 octombrie. Jupiter a fost în Casa a patra, unde va reveni, de pe 21 decembrie, până pe 16 mai. Gândește-te dacă ai vrut să te muți, să cumperi o casă sau să vinzi o casă. Jupiter te ajută cu aceste planuri și îți oferă o bază. Jupiter întră în Casa a cincea după 16 mai și va sta tot anul, până în 2024.

În Casa a cincea, Jupiter creează premisele pentru o nouă viață. Poate fi vorba despre o naștere, despre expresivitate, despre o nouă viață a sufletului. Poți fi bucuros și vei avea parte de multă dragoste, indiferent dacă ești singur sau într-o relație. Poți să-ți dorești mult un copil sau vrei să dai naștere unui proiect nou. Este o perioadă bună să creezi și să generezi lucruri care să te bucure pe tine, dar și pe alții.

Poate fi vorba și despre plimbări, ieșiri, mers la teatru sau cunoscut oameni noi. Femeile vor fi încântate să se gătească mai mult și să-și cumpere tot felul de podoabe. Dacă mergi la evenimente, vei fi sufletul petrecerii. Se încurajează petrecerea unui timp de calitate cu cei mici. Eșți părinte? Fă-le cât mai multe surprize și oferă-le mai mult din timpul tău.

Guvernatorul tău, Saturn, iese din Casa a doua, de unde a fost din 2020 și schimbă semnul. De atunci, probabil relația cu banii s-a modificat vizibil. Acesta întră în Casa a treia, în Pești, iar acest semn îți priește. Dacă vrei să pui în practică ce ai învățat sau să faci investiții pe termen lung, este un moment oportun. Această planetă te ajută să descoperi că există și o parte spirituală, pe lângă cea materială. 

Saturn în Casa a treia îți sugerează să înveți cât mai multe lucruri noi și să călătorești cu sens. Este un tranzit bun dacă nu ai finalizat un proiect, nu ți-ai dat disertația sau ai înghețat anumite cursuri. Se încurajează și formele noi de educație. Indiferent de vârstă, 2023 este un bun pedagog.

Venus retrogradează și vei simți o nevoie acută de iubire în 2023. Ai grijă în perioada 23 iulie-4 septembrie. Venus va retrograda în Casa a opta, o casă plină de mistere, de relații obsesive sau de lucruri complicate. Nu te grăbi, pentru că îți faci foarte mult rău.

Ai timp să evoluezi și să progresezi. Capricornii sunt Saturnieni, așa că îți poți începe viața mai târziu. Le poți oferi și altora din înțelepciunea ta. Relația cu frații și surorile va fi importantă și se impune atenție la drumuri și la acte. Grijă și la relația cu vecinii, pentru că pot apărea discuții.

Poți fi mai selectiv la tot ce înseamnă compania celor din jur. Vei deveni mai pretențios. Din 23 martie, Pluto iese din semnul tău și face o mică trecere în Casa a doua. Se recomandă grijă pe partea financiară.

În final, Daniela Simulescu te invită să te gândești de câte ori ai luat-o de la zero din 2009, cu sănătatea, cu emoțiile, cu înfățișarea și cu viața în general. Între martie și iunie, vei ști cum să renaști. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel