Horoscop chinezesc: CUMPENE în relații pentru Câine și NOROC în dragoste pentru Iepure în ianuarie 2023

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
pexels.com
EXCLUSIV
pexels.com

În zodiacul chinezesc, încă suntem în Anul Tigrului, care se termină pe 21 ianuarie 2023. Există bucurii pentru Iepuri pe plan amoros, dar Câinii vor avea câteva provocări la acest capitol. Iată cum se descurcă cele două zodii la început de an!

În continuare, Anul Tigrului este văzut ca o etapă a schimbărilor, a riscurilor și a oportunităților. De pe 22 ianuarie 2023, începe Anul Iepurelui de Apă în horoscopul chinezesc, care se termină pe 9 februarie 2024. Se pare că urmează o perioadă plină de speranță și de pace. Iată, însă, zodia cu probleme pe plan sentimental, dar și semnul care se va bucura!

Horoscop chinezesc CÂINE (1958, 1970, 1982, 1994, 2006) 

În anul Tigrului, Câinii au încă șansa de a cunoaște oameni noi, de care să se apropie, mai ales dacă vorbim despre parteneri romantici. Totuși, pentru ca cei din zodia Câine să aibă pe cineva, trebuie să fie disponibili sau măcar să lase garda jos. Iar acest lucru s-ar putea să nu se întâmple.

În medicina chineză, Câinele este asociat cu învelișul fibros al inimii - pericardul. Din perspectiva energetică, această zonă face referire la importanța relațiilor amoroase și intime sau la oamenii în fața cărora ai curajul să te deschizi. Deși există și valențe pozitive pentru Câine în luna care urmează, trebuie să amintim și de cele negative. Dacă ești deschis, poți să intri în relații noi și benefice sau să o inchegi mai mult pe cea în care ești deja. Atenție! În cazul în care relația ta nu are o bază solidă, pot apărea infidelități în cuplu.

Octavian Sbârnă, specialist în astrologie chineză, spune că trebuie să fii atent la gradul de compatibilitate cu partenerul, pentru a vedea dacă acesta te reprezintă sau nu. Trebuie să te gândești la tine și la ceea ce ai nevoie, mai ales dacă ești singur și să nu intri în relație doar pentru că trebuie să fii cu cineva.

De altfel, în decembrie și ianuarie, Câinii trebuie să verifice orice relație din interior. Poate că stai într-un angajament din rutină, dintr-o dependență sau alături de un partener care nu ți se potrivește de niciun fel. S-ar putea să întâmpini o cumpănă sau să treci prin încercări pe plan amoros. Nu uita că Anul Tigrului îți poate aduce pe altcineva sau schimbă reperele din relație, ca să-ți arate mai clar de ce ești acolo. Vei putea decide dacă rămâi sau pleci.

Horoscop chinezesc IEPURE (1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

În schimb, Iepurii au un început de 2023 cu noroc în dragoste. Ești singur? Poți chiar să cunoști pe cineva la locul de muncă sau să admiri pe cineva din umbră și acea persoană să vină către tine. În orice caz, ar fi bine să nu neglijezi nici sarcinile de la serviciu, chiar dacă ai fluturi în stomac! 

Următoarea perioadă este potrivită și pentru cei care au o relație și vor să-și facă planuri de căsătorie. Totodată, se anunță o etapă optimă dacă îți dorești un copil. Pentru că urmează Anul Iepurelui, o să ai chiar mai mult noroc pe plan sentimental.

Pentru cei căsătoriți, se impune grijă, fiindcă pot să apară mici flirturi sau chiar infidelități. Nu trebuie decât să păstrezi distanța de oamenii care ți-au atras atenția sau care simți că te plac și să nu dai curs acestor lucruri.

Poți să citești și: Horoscop chinezesc: PATRU zodii cu noroc la bani în prima lună a anului 2023

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel