Horoscop chinezesc 2022. Care este PROVOCAREA pentru nativii din această ZODIE

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: pexels.com
sursă foto: pexels.com

Anul Tigrului este un an al schimbărilor, dar și al oportunităților, chiar dacă pot apărea și riscuri. Previziunile Zodiacului Chinezesc sunt valabile pentru anul Tigrului începând cu 1 februarie 2022 și până la 21 ianuarie 2023.

Anul Tigrului de Apă poate veni și cu pericole și ar fi bine să avem mai multă grijă să fim precauți în toate sectoarele vieții noastre.

Vestea excelentă este că Tigrul vine în 2022 și cu bogăție, însă doar dacă am cântărit cu atenție ofertele și oportunitățile care apar. Cel mai bine este în acest an este să vă găsiți propriul ritm și să nu vă opuneți, în special figurilor cu autoritate. Totodată, este un an al schimbărilor, însă odată cu schimbările apar și oportunitățile.

Nativii din zodia TIGRULUI (1950, 1962, 1974, 1986, 1998,2010) se vor lovi de următoarea provocare chiar în anul Tigrului de apă, o provocare din care avem cu TOȚII foarte mult de învățat, însă care îi va încerca mai mult pe cei cu marcaj de Tigru în astrogramă. 

Tigrul are legătură cu plămânii după cum afirmă Octavian Sbârnă aici. Din punct de vedere simbolic, plămânii vorbesc despre zona de conexiune cu universul, cu divinitatea, cu spiritualitatea, cu sensul de care sunt legate toate reperele noastre importante, căci până la urmă care sunt lucrurile care dau un sens vieții noastre?

Din acest punct de vedere 2022, anul Tigrului de apă ne aduce o reevaluare a reperelor noastre în raport cu ideea de dreptate și nedreptate, iar provocarea anului pentru cei cu Tigru în hartă poate să fie cea în care lasă divinității rolul pe care îl are și își dă sieși voie să accepte că există ceva mai presus de el/ea, că s-ar putea să nu aibă mereu dreptate. Că oriunde ne uităm, deși lucrurile ne par a fi nedrepte, poate că nu sunt. Poate că există un rost și un sens în toate. 

La nivel uman e foarte ușor să ne găsim nedreptatea în orice conflicte. Omenirea își asumă așa de repede această poziție de victimă și asta este o lecție de învățat în 2022, să nu ne mai transformăm imediat în victime. Unele lucruri se întâmplă pentru că pur și simplu trebuie să se întâmple, iar noi nu trebuie să cădem în capcana nedreptății care pare că ni se face.

Să nu mai încercăm în acest an să ne impunem punctul de vedere, să credem că noi le știm pe toate, că doar noi știm cel mai bine, ci să acceptăm că există lucruri mai presus de noi. 

Socrate spunea, dacă dorim să interpretăm această învățătură astrologică într-un mod filosofic, că singurul lucru pe care îl știe, singurul lucru din lume de care poate fi sigur, este acela că nu știe nimic. 

Să acceptăm și punctul de vedere al celorlalți, să vedem lucrurile cu alți ochi, să ne golim de perspective vechi și să lăsăm locul liber unora noi, Octavian Sbârnă vine cu un citat din învățătura chinezilor: „nu putem umple un pahar care e plin deja”, dacă vrem oportunități noi, trebuie să ne golim de cele vechi, să ne lepădăm de ceea ce credem că știam pentru a fi gata să primim o nouă doză de inspirație. 

Click aici dacă vrei să citești și despre cuplurile zodiacului chinezesc, cele mai compatibile zodii!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel