Horoscop Chinezesc 2022 pentru BIVOL

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
Horoscop Chinezesc 2022 pentru BIVOL (sursa foto: Pexels)
Horoscop Chinezesc 2022 pentru BIVOL (sursa foto: Pexels)

Bivolul își va întâlni patronii în anul 2022. Orice s-ar întâmpla, ei pot transforma pericolul și evenimentele nefavorabile în siguranță și pace.

Horoscop 2022 pentru Bivoli născuţi în: 1961 1973 1985 1997

* Prognoza este valabilă pentru 2022 (anul Tigrului) începând cu 1 februarie 2022 și durează până la 21 ianuarie 2023.

Horoscop chinezesc Bivol 2022: Elemente norocoase

Flori - floare de piersic, lalea, arbuşti veșnic verzi
Numerele - 1, 9
Direcții - est, sud, sud-est
Piatra preţioasă - acvamarin
Culori - galben, violet, albastru
Compatibilităţi - Şarpe, Cocoș, Şobolan

Horoscop chinezesc Bivol 2022: Elemente ghinioniste

Numerele - 3, 4
Direcții - Sud-vest
Culori - verde, alb
Compatibilităţi - Cal, Oaie, Dragon, Iepure, Câine

Trăsături de personalitate ale Bivolului în 2022

Sunt credincioși, simpatici, amabili și perseverenți. Cu personalitatea lor fidelă, ei câștigă cu ușurință încrederea prietenilor și superiorilor lor. Au calități de conducere excepționale și se potrivesc pentru a deveni manager în diferite zone ale vieții. Le place să planifice lucrurile și să urmeze procedurile adecvate pentru a îndeplini chiar și cele mai de bază sarcini. Respectă ideile tradiționale, iar persistența lor îi face cei mai muncitori și neobosiți oameni pe care îi vei întâlni vreodată. Aceşti nativi încurajează pe toată lumea să-și facă treaba și să nu pună bariere în munca altora. Fie că este vorba de viața personală sau profesională, un Bivol nu va dezamăgi pe nimeni.

Prezentare generală

Nativii născuți sub semnul zodiacal chinezesc al Bivolului se vor întâlni cu steaua „Tianyi” (Celestial Great One) în 2022, ceea ce înseamnă că Bivolul își va întâlni patronii în acest an. Orice s-ar întâmpla, ei pot transforma nefavorabilul și pericolul în siguranță și pace. Vor fi mulți prieteni în jurul acestor nativi care să-i ajute atunci când vor întâmpina dificultăți și greutăți. Ca atare, ei ar trebui să prețuiască un asemenea tip de prietenie. În general, nativii Bivol vor avea noroc anul acesta, iar dezvoltarea carierei lor va decurge fără probleme. Cu toate acestea, vor exista și unii oameni care poartă „semnul stelar de rău augur” printre prietenii lor. Deci, ar trebui să fie atenți și vigilenți. În acest an, Bivolul ar trebui să se afişeze mai puţin și să evite să fie ostentativ. În caz contrar, este foarte probabil să aibă probleme.

Avere

În ceea ce privește situaţia financiară generală (venituri și cheltuieli), Bivolul se va menține într-o stare stabilă în acest an. Cu ajutorul stelei de bun augur „Star Tianyi”, relația lor interpersonală va fi foarte bună. Își vor întâlni patronii care îi ajută să facă avere pe baza relației lor interpersonale bune. Cu toate acestea, se recomandă ca Bivolul să facă periodic examinări fizice pentru a evita mai târziu pierderi de bani din cauza diferitelor afecţiuni ce pot interveni.

Pentru femei este recomandat să poarte o brățară galbenă cu citrin cu Pi Xiu în 2022 pentru a aduce un Feng Shui bun și bogat în resurse financiare. Și pentru bărbați, o brățară cu ochi de tigru cu Pi Xiu sau un pandantiv Pixiu cu ochi de tigru agăţat în mașină.

Carieră

Bivolul va avea foarte mult noroc în carieră în 2022. Cu ajutorul patronilor lor, va avea ocazia să fie promovat într-un rang și o poziție superioară. Atâta timp cât aceşti nativi vor putea profita de oportunitate, cu siguranță le va stimula cariera. Totuși, competiția va fi și foarte acerbă. Dacă Bivolul vrea să exceleze și să iasă în evidență din mulțimea concurenților, trebuie să muncească mai mult și să evite să fie mândri și aroganți după aceea. Anul acesta, este potrivit pentru ei să-și schimbe locul de muncă și vor găsi o companie care este mai potrivită pentru dezvoltarea carierei lor. Pentru a îmbunătăți norocul în carieră în 2022, este mai bine să poarte o brățară din Lapis Lazuli cu pandantiv cu semnul Bivolului.

Dragoste

Bivolii nu vor avea eșecuri semnificative în dragoste și relație în 2022, dar nici nu va fi un progres major. Dacă doresc să mențină o relație bună cu partenerii lor, ar trebui să aibă mai multă grijă de aceştia și să-i înțeleagă, să-i tolereze mai mult. Nativii Bivol sunt harnici și realiști și sunt, de asemenea, foarte stabili în dragoste și relație. Când sunt îndrăgostiți de cineva, vor fi curajoși şi nu se vor da bătuţi. Nativii singuri vor avea foarte multe șanse să cunoască pe cineva special. Este recomandată purtarea unei brățări de cuarț trandafir cu semnul Bivolului pentru a atrage dragostea sau pentru a rezolva crizele din dragoste și căsătorie.

Sănătate

Bivolul nu va suferi de boli grave în anul 2022, dar poate suferi ocazional de boli minore. În acest an, unii dintre nativii Bivol riscă să sufere de boli cardiovasculare și cerebrovasculare. Ca atare, Bivolul ar trebui să acorde atenție menținerii sănătății, să fie foarte atent la viciile sale, să facă mai multe exerciții și examinări fizice în mod regulat pentru a evita bolile. De asemenea, ar trebui să țină o dietă sănătoasă și să evite alimentele prea grase. Între timp, unele accidente pot avea loc anul acesta și este mai bine să fii vigilent și atent când ieși. Poți purta o brățară de agat verde cu semnul Bivolului pentru a te menține sănătos în 2022. Dacă conduci des, ar fi bine să agăți un pandantiv Pixiu ochi de tigru pentru Noroc și Conducere în siguranță în 2022.

Citeşte AICI horoscopul chinezesc 2022 pentru toate zodiile!

surse:

astrosage.com

yourchineseastrology.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel