Horoscop Chinezesc 2022 pentru DRAGON

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
Horoscop Chinezesc 2022 pentru DRAGON (sursa foto: Pixabay)
Horoscop Chinezesc 2022 pentru DRAGON (sursa foto: Pixabay)

Dragonii vor fi ușor impetuoși, dar pot fi copleşiţi de dificultăţi la locul de muncă și din viața de zi cu zi, suportând multă presiune și stres asupra lor în 2022.

 

Horoscop 2022 pentru Dragoni născuţi în: 1964 1976 1988

Horoscop chinezesc Dragon 2022: Elemente norocoase

Numerele - 1, 7, 6
Culori- Argintiu, Auriu, 
Flori- Larkspur, Bleeding Heart Vine, Zambila
Direcții - Nord-Vest, Vest, Nord

Horoscop Dragon 2022: Elemente ghinioniste

Numerele - 9, 8, 3
Culori - negru, verde, violet, roșu
Direcții - Sud-Est

Trăsături de personalitate ale Dragonului în 2022

Oamenii născuți în Anul Dragonului sunt puternici, încrezători, mândri și hotărâți. Au un spirit de luptă și sunt persoane extrem de fermecătoare și carismatice. Își fac un nume oriunde merg. Cu calitățile lor înnăscute de conducere, aceşti nativi fac o impresie puternică asupra oamenilor din jurul lor. Nativul Dragon ar putea părea indiferent la început, dar odată ce îl vei cunoaște, îți vei da seama că că este politicos. Dragonii sunt plini de mândrie. Ei se confruntă cu o perioadă dificilă de urmat. Pot realiza orice își doresc, dar numai dacă au controlul asupra voinței lor.

Sfaturi pentru a te înțelege cu nativii Dragon în 2022

Dacă îți dorești o relație de dragoste cu un Dragon, respectul este cel mai important, deoarece dacă se simte mai puțin respectat, s-ar putea simți iritat, ceea ce duce la certuri constante.

Laudă întotdeauna un Dragon. Dragonul iubește aprecierea și laudele pentru munca pe care o fac și, făcând acest lucru, s-ar putea să devii parte din cercul lor apropiat.

În cele din urmă, nu încerca să controlezi. Dragonii își iubesc libertatea și, încercând să-i controlezi, nu vei face decât să-i alungi.

Horoscop Dragon 2022: Prezentare generală

* Predicțiile sunt valabile pentru 2022 (anul Tigrului) începând cu 1 februarie 2022 și până pe 21 ianuarie 2023.

În 2022, oamenii născuți sub zodiacul zodiacal chinezesc al Dragonului ar trebui să aibă în vedere faptul că, sub influența „Distrugerii lui Tai Sui (Marele Duce Jupiter sau Marele Comandant al Anului)” în 2021, averea este relativ fluctuantă, iar în acest moment, mulți nativi Dragon încă se ocupă de eșecurile anterioare și nu au ieșit din anumite situaţii. Vor avea momente de stres. Cu toate acestea, averea lor va avea schimbări și îmbunătățiri în a doua jumătate a anului. Steaua norocoasă „Guo Yin” va aduce noroc Dragonilor în aspectele de carieră, de aici și oportunitățile de promovare. Este mai bine să porți o brățară cu agat roșu San He pentru a-ți îmbunătăți și mai mult norocul și a binecuvânta întreaga familie cu fericire în 2022.

Conform Horoscopului chinezesc 2022, relația ta personală se va afla într-o zonă de incertitudine. Cu toate acestea, anul acesta promite schimbări pozitive, dragă Dragon. Călătoriile neașteptate îți vor condimenta viața amoroasă, iar viața profesională va fi binecuvântată cu stabilitate. Condiția financiară se va îmbunătăți, motivându-te să trăiești o viață pe care ți-ai dorit-o mereu. Dar ești sfătuit să ai grijă de sănătatea ta, mai ales în luna februarie. Nu ignora niciun semnal pe care ți-l dă corpul tău sau ar putea cauza probleme pe termen lung.

Carieră

În 2022, norocul general în carieră al nativilor Dragon va fi supus testării. S-ar putea să fie într-o stare foarte confuză anul acesta, mai ales la începutul anului, s-ar putea să se simtă pierduți și nici măcar să nu știe încotro ar trebui să se îndrepte. Cu toate acestea, Dragonii nu trebuie să fie descurajați. În 2022, cu ajutorul patronului stelei norocoase Guo Yin, ei vor primi niște oportunități bune, dar vor testa și abilitățile nativilor Dragon, deoarece astfel de oportunități de creștere și promovare necesită un anumit preț în schimb, cum ar fi transferul locului de muncă sau schimbarea casei. Dacă doresc să aibă o dezvoltare mai bună, ar trebui să se gândească bine atunci când se confruntă cu oportunități și să încerce să nu facă alegeri greșite doar din impuls. Pentru a îmbunătăți și mai mult norocul în carieră în 2022, este mai bine să poarte o brățară din Lapis Lazuli cu semnul Dragonului.

Avere

Dacă venitul lor le poate acoperi cheltuielile de bază în acest an, este deja acceptabil și satisfăcător. Unii dintre ei pot avea și posibilitatea de a cumpăra o casă sau de a se muta. Deși acesta este un eveniment fericit, va avea și un anumit impact asupra situației financiare. De asemenea, este posibil ca aceștia să se confrunte cu o criză financiară după cumpărarea unei case. Ca atare, dacă Dragonii vor să investească în afaceri sau împrumuturi sau să se ocupe de alte chestiuni, ar trebui să se gândească bine. Pentru femei, ar fi bine să poarte o brățară galbenă de citrin cu semnul Dragon în 2022 pentru a ajuta la aducerea unui Feng Shui bun și bogat în resurse financiare. Și pentru bărbați, este recomandat să poarte o brățară cu ochi de tigru cu semnul Dragonului.

Dragoste

În dragoste și relație, situaţia va fi relativ stabilă și constantă în acest an. Nativii singuri pot avea parte de o binecuvântare deghizată în nenorocire sau adversitate. În timpuri grele, ei vor întâlni pe cineva care îi poate ajuta să se elibereze și să treacă peste aceste situaţii și se vor apropia încetul cu încetul. Pentru Dragoni, anul 2022 va fi un an care necesită dăruire și devotament în relație. În cuplu, Dragonii nu ar trebui să fie prea egoiști și să nu fie zgârciți cu banii și ar trebui să ia inițiativa de a plăti facturile. De asemenea, ei ar trebui să ofere din când în când câteva cadouri partenerilor lor, care sunt modalități de a spori intimitatea și bucuria în cuplu. Pentru Dragonii care sunt în relaţii, se pot confrunta cu unele teste în acest an și pot avea unele certuri cu partenerii lor din cauza unor chestiuni banale. Li se recomandă să poarte o brățară de ametist cu semnul Dragon pentru a atrage dragostea sau pentru a rezolva crizele de cuplu în 2022.

Sănătate

Starea de sănătate a nativilor Dragon în 2022 va fi bună. Cu toate acestea, ei pot avea o oarecare depresie și stres în viață și în muncă, ceea ce ar putea duce la oboseala ocazională a corpului. În special, cei cu probleme gastrointestinale pot suferi de reapariția unor simptome. Cu toate acestea, trebuie acordată mai multă atenție sănătății familiei. Nativii Dragon ar trebui să se îngrijească și să acorde o atenție deosebită sănătății soțiilor și mamelor lor. Poți purta o brățară de agat verde cu semnul Dragon pentru a te menține sănătos în 2022. Dacă conduci des, ar fi bine să agăți un ornament pentru oglinda retrovizoare pentru mașină cu ochi de tigru Double Pi Xiu pentru noroc și conducere în siguranță în 2022.

Citeşte AICI horoscopul chinezesc 2022 pentru toate zodiile!

surse:

astrosage.com

yourchineseastrology.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel