Horoscop Chinezesc 2022 pentru IEPURE

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
Horoscop Chinezesc 2022 pentru IEPURE (sursa foto: Pixabay)
Horoscop Chinezesc 2022 pentru IEPURE (sursa foto: Pixabay)

Iepurii vor avea un an cu bune şi rele în 2022. Deși semnul lor este, în general, în creștere în acest an, norocul lor scade în unele aspecte. Deci, trebuie să fie mai concentraţi şi responsabili în ceea ce întreprind. 

 

Horoscop 2022 pentru Iepuri născuţi în: 1963 1975 1987

Horoscop Iepure 2022: Elemente norocoase

Flori- Pătlagina Crin și ciclamen
Numerele - 3, 4, 9
Direcții - est, sud, sud-est
Accesorii - Perla
Culori - albastru, roz, violet și roșu
Compatibilitate - Oaie, Câine,Porc

Horoscop Iepure 2022: Elemente ghinioniste

Numerele - 1, 7, 8
Direcții - Nord, Vest
Culori - galben închis, alb, maro închis
Compatibilitate - Bou, Şobolan, Cal, Cocoș, Dragon

Trăsături de personalitate ale Iepurilor în 2022

Persoanele aparținând zodiei Iepure au câteva obiceiuri comune cu cele ale unui iepure adevărat. Sunt blânzi, autodisciplinați, eleganţi și alerţi din fire. Ei se străduiesc pentru a obţine libertate și emancipare, dar odată ce își pun ochii pe un scop, nu lasă piatră neîntoarsă pentru a-l atinge cu deplină concentrare. Sunt genul de oameni care sunt toleranți cu ceilalți, dar stricţi cu ei înșiși. Au probleme majore legate de încredere, așa că nu-i poţi păcăli! Când vine vorba de curtoazie, disciplină și maniere sociale, Iepurii sunt campioni.

Sfaturi pentru a vă înțelege cu nativii Iepuri în 2022

Iepurii caută căldură și stabilitate, iar dacă ai asta, bine ai venit în cercul interior al unui Iepure!

Fii tovarăș în vremurile lor bune și rele, iar Iepurii vor face același lucru pentru tine. Făcând parte din cercul lor intim lor, poți dezvolta încrederea și înțelegerea reciprocă. Reține că Iepurilor le place să aibă grijă de partenerii lor, prin urmare, spune-le că ei sunt o parte importantă a vieții tale. Le plac surprizele romantice, așa că asigură-te că le oferi multe atenţii şi gesturi prin care să îţi exprimi iubirea faţă de ei!

Horoscop Iepure 2022: Prezentare generală

* Prognoza este valabilă pentru 2022 (anul Tigrului) începând cu 1 februarie 2022 și până la 21 ianuarie 2023.

Persoanele născute sub semnul zodiacal chinezesc al Iepurelui au un mix de noroc și ghinion în 2022. Deși semnul lor este în general în creștere în acest an, norocul lor scade în unele aspecte. Deci, ei trebuie să ia lucrurile mai în serios. Între timp, când face lucruri anul acesta, Iepurele ar trebui să vadă prin esența lor și să evite superficialitatea. În caz contrar, vor cădea în capcana delăsării şi pasivităţii. Nativii care au condițiile pregătite sunt apți pentru aranjarea evenimentelor fericite, cum ar fi organizarea ceremoniilor de nuntă, cumpărarea de proprietăți sau pentru a avea copii, ceea ce poate crește pozitivitatea în viața lor. Li se recomandă să poarte o brățară de agat roșu cu semnul Iepurelui pentru a îmbunătăți și mai mult norocul în 2022.

Carieră

Iepurii vor avea noroc în carieră în 2022. Nu numai că vor avea o pasiune și entuziasm pentru muncă și o atitudine de lucru foarte pozitivă, dar și eforturile lor de muncă vor fi recunoscute de colegi sau șefi. Pot colabora bine cu colegii lor și pot lucra foarte eficient. În acest an, este foarte probabil să li se încredințeze o misiune într-un moment critic și dificil. Ca atare, atunci când există un moment potrivit pentru a-și demonstra competențele și talentele, ei ar trebui să profite hotărât de oportunitatea pentru a putea deschide calea pentru promovarea lor ulterioară. Pentru a-ți îmbunătăți norocul în carieră în 2022, mai bine porți o brățară din Lapis Lazuli cu semnul Iepure.

Avere

În general, norocul financiar pentru nativii Iepure în 2022 va fi foarte bun. Cu ajutorul stelelor norocoase, nativii Iepure vor putea să câştige bani prin propriul statut social sau influență. În special, pentru acei Iepuri cu un anumit statut social, aceștia vor putea câștiga atât faimă, cât și avere în acest an și vor fi foarte probabil să fie promovați într-o poziție superioară. Anul acesta, Iepurii ar trebui să-și dezvolte afacerea în mod dinamic și nu static. Este potrivit pentru ei să facă bani în mișcare. Dacă dezvoltă afaceri de import și export în străinătate sau sunt trimiși în călătorii de afaceri, va fi util ca afacerea lor să se dezvolte fără probleme. Acei angajați de birou care au condiții disponibile ar putea, de asemenea, să facă niște afaceri mici suplimentare pentru a-și extinde resursele financiare de venit. Pentru femei, este recomandat să poarte o brățară galbenă de citrin cu semnul Iepure în 2022 pentru a ajuta la aducerea unui Feng Shui bun și bogat în resurse financiare. Bărbații pot purta o brățară cu ochi de tigru cu semnul Iepure.

Dragoste

Anul acesta va fi un an norocos în dragoste pentru Iepuri. În timp ce carierele lor sunt în creștere constantă, nativilor Iepure le vor fi oferite o mulțime de oportunități pentru întâlniri romantice la locul de muncă. Pot admira pe cineva de la birou, dar ar trebui să rămână raționali și nu ar trebui să-și încetinească munca din cauza romantismului de la birou. Anul acesta va fi potrivit și pentru cuplurile necăsătorite care își fac planuri de căsătorie sau pentru cuplurile care vor copii. În special, înainte de venirea Anului Iepurelui de anul viitor, aceste influenţe de bun augur vor continua și pot intra fără probleme în anul animal al nașterii lor. Persoanele căsătorite ar trebui să fie atente la interferența relațiilor extraconjugale și a flirturilor și ar trebui să păstreze o distanță adecvată față de celelalte persoane care le-ar putea atrage atenţia în mod deosebit, în timpul contactului social. Poartă o brățară de ametist cu semnul Iepure pentru a atrage dragostea sau pentru a rezolva crizele din cuplu în 2022.

Sănătate

Iepurii vor fi în general energici și plini de vigoare în 2022. Cu toate acestea, pentru Iepurii care tocmai au început să lucreze, se pot simți adesea anxioși din cauza presiunii de la locul de muncă, iar dispoziția lor se poate schimba. Ca atare, ar trebui să se confrunte cu circumstanțe direct și ar putea elibera toate aspectele presiunii și stresului prin pauze în timpul muncii. Pentru nativii în vârstă, este important să acorde atenţie bolilor gastrointestinale. Poți purta o brățară de agat verde cu semnul Iepure pentru a te menține sănătos în 2022.

Citeşte AICI horoscopul chinezesc 2022 pentru toate zodiile!

surse: 

astrosage.com

yourchineseastrology.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel