Horoscop Chinezesc 2022 pentru ŞOBOLAN

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
Horoscop Chinezesc 2022 pentru ŞOBOLAN (sursa foto: Pixabay)
Horoscop Chinezesc 2022 pentru ŞOBOLAN (sursa foto: Pixabay)

Șobolanul va avea noroc în 2022 pe tot parcursul anului în comparație cu anul precedent. În special, situaţia financiară şi viaţa profesională va fi foarte optimistă și de bun augur. Vezi predicţiile pentru toate domeniile vieţii ale nativilor Şobolani şi elementele norocoase.

Horoscop 2022 pentru Şobolani născuți în: 1960 1972 1984 1996

Horoscop chinezesc pentru Şobolani 2022: Elemente norocoase

Flori - Crin, Crin, violet african
Numerele - 2, 3
Direcții - Sud-Est, Nord-Est
Pietre prețioase - Granat
Culori - verde, albastru, auriu
Compatibilităţi - Bivol, Maimuță, Dragon

Horoscop chinezesc pentru Şobolani 2022: Elemente ghinioniste

Numerele - 5, 9
Direcția - Vest
Culori - maro, galben
Compatibilităţi - Cal, Iepure, Oaie, Cocoş

Trăsături de personalitate ale Şobolanului în 2022

Nativii acestui semn zodiacal sunt inteligenți, amabili și plini de resurse, cu un spirit vesel și o inteligență extraordinară. Dar, la fel ca un şobolan, sunt timizi și nu îţi ascut abilităţile de a conduce, prin urmare, acceptă greu roluri de conducere. Dar curiozitatea și capacitatea lor de a învăţa rapid lucrurile din mers îi fac să iasă în evidență.

Horoscop chinezesc Şobolani 2022: Prezentare generală

Conform Horoscopului Chinezesc 2022, acesta va fi un an al transformărilor pentru nativii acestui semn zodiacal. Veştile fericite își găsesc drumul către tine. Nu este indicat să faci schimbări profesionale mari, precum un nou loc de muncă. În august, puteți aștepta cu nerăbdare să obțineți profituri enorme din călătoriile de afaceri, în timp ce același lucru ar putea duce la unele pierderi în lunile septembrie și octombrie. Urmăriți-vă finanțele și limitați-vă cheltuielile pentru a evita cheltuielile excesive în acest an.

Va fi un an încântător pentru cuplurile căsătorite. Și cei singuri se vor bucura de câteva relații noi care înfloresc, care pot duce la căsătorie. Cu toate acestea, stresul profesional poate duce la probleme de sănătate, așa că aveți grijă!

Persoanele născute sub semnul zodiacal chinezesc al Şobolanului vor avea o bună situaţie financiară în 2022 pe tot parcursul anului comparativ cu anul precedent. În special, viaţa profesională va fi foarte optimistă și de bun augur. În relaţii şi dragoste nu sunt notate evenimente deosebite. Cu siguranță, în absența unor stele mai norocoase și de bun augur, Șobolanii nu ar trebui să fie prea aroganți anul acesta și ar trebui să facă totul singuri și să depună mai multe eforturi. Li se recomandă să mențină o atitudine pozitivă în prima jumătate a anului, să se pregătească bine pentru venirea lui „Xing Tai Sui (Marele Duce Jupiter)” (Torturing Tai Sui). Este mai bine să porți un colier de obsidian auriu Avalokiteshvara sau o brățară de agat roșu cu semnul Şobolan pentru a-ți îmbunătăți norocul în 2022 și a binecuvânta întreaga familie cu fericire și noroc.

Avere

În ceea ce privește averea, norocul financiar al Șobolanului nu va avea o îmbunătățire semnificativă în 2022 din cauza absenței stelelor de bun augur. Dacă doresc să obțină câştige mai mulţi bani, trebuie să fie bine pregătiți mental să se bazeze pe propria lor muncă asiduă în toate, astfel încât să câștige mai mult din mai multe surse. Principala sursă de bani pentru Şobolani în acest an va fi din principalele locuri de muncă și afaceri cu normă întreagă.

Dezvoltarea sănătoasă a carierei lor îi va ajuta în mod pozitiv să acumuleze avere. Prin urmare, nativii Şobolani ar trebui să-și păstreze locurile de muncă și nu ar trebui să-și schimbe locul de muncă în mod frecvent sau să rămână în stare de șomaj pentru o perioadă lungă de timp.

Oamenii de afaceri sub semnul zodiacal al Şobolanului ar trebui să acorde o atenție deosebită îmbunătățirii și inovației modurilor lor de operare și explorării talentelor, să extindă piața și să se străduiască să îşi crească veniturile.

Pentru femeile din zodia Şobolan, este indicat să purtați o brățară galbenă cu citrin cu Pi Xiu în 2022 pentru un Feng Shui bun și bogat în resurse financiare. Și pentru bărbați este recomandată o brățară cu ochi de tigru cu Pi Xiu sau un pandantiv Pi Xiu cu ochi de tigru în mașină.

Carieră

Șobolanul va avea o viaţă profesională foarte promițătoare și optimistă în 2022. Deoarece poate obține sprijin de la stele norocoase precum „Jiangxing” și „Santai”, norocul lor în carieră va fi destul de bun.

Fie că sunt civili sau militari, vor fi așteptați să-și exercite forța și talentul personal în funcțiile lor în cursul anului, să obțină aprecierea superiorilor și chiar să aibă oportunități de promovare. În special, noii recruți sunt plini de vigoare și energie și pot depune mai multe eforturi pentru a munci din greu, astfel încât să obțină recunoaștere de la colegii și superiorii lor în scurt timp.

Pentru a vă îmbunătăți norocul în carieră în 2022, este mai bine să purtați o brățară din Lapis Lazuli cu semnul Şobolanului.

Dragoste

Nativii Rat vor avea o viaţă de dragoste şi de cuplu obișnuită în 2022. Nu va exista nicio favoare a stelelor norocoase. Norocul și perspectiva acestor nativi în dragoste și relație vor fi sumbre. Majoritatea nativilor Şobolani s-ar putea să nu aibă noroc în dragoste și relații romantice anul acesta.

Unii oameni pot dedica, de asemenea, mai mult timp, energie și atenție dezvoltării carierei. Ei vor fi lipsiți de pasiune și entuziasm pentru dragoste și relații și vor considera problemele relației ca fiind dispensabile chiar și să evite chestiuni ce ţin de acest aspect al vieţii lor.

Pentru cei singuri, există șanse mici să înceapă o relaţie în acest an. În absența unui obiectiv clar pentru un potențial partener, aceștia se pot concentra pe îmbunătățirea carierei și se pot baza pe cariera lor de succes pentru a atrage atenția oamenilor remarcabili, iar șansele de succes vor fi mari.

Vi se recomandă să purtați o brățară din Cuarţ Căpşună cu semnul Şobolan pentru a atrage dragoste sau pentru a rezolva crize de dragoste și căsătorie în 2022.

Sănătate

Sănătatea este un aspect esențial pentru care Şobolanul trebuie să acorde mai multă atenție în 2022. Deși Şobolanul nu va avea nici ofensare și nici compatibilitate cu Tai Sui (Marele Duce Jupiter), vor întâlni câteva momente grele legate de sănătate, respectiv cea fizică. Este foarte probabil ca aceşti nativi să sufere de boli și răni accidentale. Ca atare, ei sunt sfătuiți să țină o dietă sănătoasă și să se odihnească regulat.

Între timp, exercițiile fizice adecvate îi vor ajuta să-și îmbunătățească sănătatea fizică. Așadar, ar trebui să evite sedentarismul.

Femeile din zodia Şobolan pot purta o brățară de agat verde cu semnul zodiacal pentru a-şi menține sănătatea în 2022, iar pentru bărbați este recomandată o brățară obsidiană neagră cu semnul Şobolan pentru a spori vitalitatea corpului.

Citeşte AICI horoscopul chinezesc 2022 pentru toate zodiile!

surse:

astrosage.com

yourchineseastrology.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel