Horoscop Chinezesc 2022 pentru TIGRU

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
Horoscop Chinezesc 2022 pentru TIGRU (sursa foto: Pixabay)
Horoscop Chinezesc 2022 pentru TIGRU (sursa foto: Pixabay)

Tigrul va întâmpina obstacole orice ar face în anul 2022. Este un an în care trebuie să înveţe să se relaxeze, să facă tot ce pot şi să nu pună prea multă presiune pe ei.

 

Horoscop 2022 pentru Tigrii născuţi în: 1962 1974 1986

Horoscop chinezesc Tigru 2022: Elemente norocoase

Numerele - 1, 3, 4
Culori - portocaliu, alb, gri, albastru
Flori- Anthurium, Cineraria
Direcții - Sud-Est, Sud, Est

Horoscop chinezesc Tigru 2022: Elemente ghinioniste

Numerele - 6, 7, 9
Culori - auriu, maro, argintiu, negru
Direcție - Nord-Vest

Trăsături de personalitate nativilor Tigru în 2022

Oamenii născuți sub zodia Tigru sunt aventuroși, încrezători și curajoși. Ei sunt lideri naturali. Pot îndeplini fără probleme orice sarcină și pot executa orice idee. Generozitatea și pasiunea lor sunt cunoscute de toți oamenii din jurul lor. Ei știu să îi apere pe cei slabi și să devină o voce pentru aceştia. Tigrii nu pot tolera nedreptatea. Sunt îndrăzneți și răzvrătiți și le este greu să caute ajutor sau să primească sfaturi de la alții.

Sfaturi pentru a vă înțelege cu nativii Tigru în 2022

Când spunem că toată lumea are șansa de a construi o relație de dragoste cu un Tigru, vorbim serios! Se datorează faptului că un Tigru nu crede în teoria sufletului pereche și caută pe cineva care să fie compatibil cu el și să îi atingă inima. Un nativ de Tigru este ca o nucă de cocos tare din exterior, dar moale din interior. Dar ai nevoie de multă răbdare și înțelegere pentru a continua cu oamenii născuți sub acest semn zodiacal. 

Horoscop chinezesc Tigru 2022: Prezentare generală

* Predicția este valabilă pentru 2022 (anul Tigrului) începând cu 1 februarie 2022 și până la 21 ianuarie 2023.

Oamenii născuți sub zodia Tigrului nu vor fi ocoliţi de probleme, orice ar face în anul 2022, deoarece se ciocnesc cu Tai Sui. Ei vor întâlni tot felul de eșecuri și obstacole atunci când fac lucruri. Se vor confrunta cu presiuni enorme și chiar vor cădea în starea de confuzie și disperare. Ca atare, Tigrul nu trebuie să pună prea multă presiune pe ei înșiși la locul de muncă și ar trebui să evite să își stabilească obiective și scopuri prea înalte. Deși nu vor avea noroc anul acesta, totul se va îmbunătăți atâta timp cât vor persista pe tot parcursul anului.

Carieră

Anul acesta, cariera Tigrului va fi privită doar ca „obișnuită și blândă” și le va fi dificil să facă progrese în dezvoltarea carierei. Numai dublându-și eforturile pot face progrese în dezvoltarea carierei. În acest an, ar trebui să acorde mai multă atenție pentru a se înțelege bine cu supervizorii și liderii lor, precum și pentru a menține o relație armonioasă între superiori și subordonați la locul de muncă. Pentru a îmbunătăți norocul în carieră în 2022, este mai bine să porți o brățară din Lapis Lazuli cu semnul Tigru.

Avere

Va fi mai dificil pentru Tigru să câștige bani, fie din surse cu normă întreagă, cu normă parțială, fie din surse așteptate. În special, în ceea ce privește banii obţinuţi din activităţi cu jumătate de normă, ei nu ar trebui să se forțeze să îi câștige. Ar trebui evitate jocurile de noroc. Este mai bine să economiseşti bani și să te dezvoltați constant. Tigrul nu ar trebui să-și schimbe locul de muncă după bunul plac. În ceea ce privește afacerile, vor fi obișnuite. Este foarte riscant pentru ei să înceapă o afacere. Dacă au o anumită sumă de bani, pot investi niște bani în management financiar. Pentru femei, este recomandat să poarte o brățară galbenă de citrin cu semnul Tigru în 2022 pentru a ajuta la aducerea unui Feng Shui bun și bogat în resurse financiare. Și pentru bărbați, o brățară cu ochi de Tigru cu semnul Tigru.

Dragoste

În ceea ce privește dragostea și relațiile, anul 2022 va fi un an bun pentru nativii singuri. Cu toate acestea, persoanele căsătorite ar trebui să mențină cu atenție relaţiile și să prețuiască sentimentele și relațiile. În caz contrar, dacă nu gestionează relația în mod corespunzător, este foarte probabil să provoace certuri. Nativii Tigru care se află într-o relație se vor confrunta anul acesta cu un test uriaș: se pot despărți din cauza neîncrederii reciproce. Prin urmare, ar trebui să-și consolideze convingerea și încrederea unul în celălalt. Poţi purta o brățară de cuarț trandafir cu semnul Tigru pentru a atrage dragostea sau pentru a rezolva crizele de dragoste și căsătorie în 2022.

Sănătate

Sănătatea Tigrilor nu va fi prea bună anul acesta. Apariția semnului stelar de rău augur/boală va afecta în mod direct sănătatea fizică și psihică. În special, Tigrii născuți în 2010, 1962 și 1974 vor avea o stare de sănătate relativ proastă. Ca atare, ar trebui să aibă grijă la problemele ficatului și vezicii biliare, problemele musculare și stresul mental. Tigrii ar trebui să încerce să nu participe la înmormântări anul acesta, să încerce să nu mănânce alimente de înmormântare/sacrificiu și să acorde atenție igienei dietei atunci când iau cina doar pentru a preveni probleme gastrointestinale. Pentru Tigrii vârstnici, este necesar să prevină rănirea prin cădere și să fie atenți la siguranța lor personală, mai ales când ies în oraș.

Citeşte AICI horoscopul chinezesc 2022 pentru toate zodiile!

surse: 

astrosage.com

yourchineseastrology.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel