Horoscop chinezesc 2022. Previziuni pentru Anul Tigrului

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
Horoscop chinezesc 2022. Previziuni pentru Anul Tigrului (sursa foto: Willem Chan / Unsplash.com)
Horoscop chinezesc 2022. Previziuni pentru Anul Tigrului (sursa foto: Willem Chan / Unsplash.com)

Potrivit zodiacului chinez, 2022 este Anul Tigrului-Apă. Anul Nou Chinezesc al Tigrului de apă va începe pe 01 februarie 2022 și va dura până la 21 ianuarie st 2023, atunci când Anul Iepurelui Negru va începe. Află ce îţi pregăteşte, în linii mari, anul 2022 în funcţie de anul naşterii tale, ce elemente de Feng Shui să aduci în casa ta şi ce va însemna anul 2022 pentru copiii care se nasc în acest an.

Tigrul este al treilea dintre cele douăsprezece semne zodiacale chinezeşti, iar corespondentul său în horoscopul european este Vărsător.

Dacă cineva este născut sau se naşte în anii 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010 sau 2022, se poate spune că se află sub semnul Tigrului.

Tigrul reprezintă energie, forță, protecție, altruism, conducere, intenție, respect, idei revoluționare, dar și vulnerabilitate, sensibilitate, egoism, supraestimare și o atitudine „totul sau nimic”.

Elementul fix al Tigrului este lemnul. 2022 este un an al apei, potrivit Chinese Five Elements, citat de The Chinese Zodiac. Deoarece apa este echivalentul culorii negre în sistemul cu cinci elemente, anul 2022 este numit și Anul Tigrului Negru Yang.

Anului Tigrului, un an al prosperităţii

Combinația de apă și lemn este extrem de pozitivă, deoarece apa oferă un sprijin real în dezvoltarea și viață lemnului. La rândul său, lemnul oferă stabilitate apei și capacitatea de a-și atinge obiectivele.

De aceea, potrivit zodiacului chinez, anul Tigrului 2022 va fi plin de oportunități și prosperitate. Un număr fără precedent de oameni obișnuiți vor urca în rândul milionarilor. Se vor face descoperiri tehnologice, iar bursa va continua probabil să crească.

Anul 2022 ne poate schimba dramatic viața în bine, atâta timp cât nu ne este frică să ne transformăm visele în realitate.

Anul 2022 este potrivit pentru demararea de noi proiecte. Apoi, va trebui să le protejăm și să le acordăm aceeași atenție pe care Tigrul o acordă puilor săi.

Va trebui să folosim impulsul momentului și să nu ne pierdem niciodată atenția. Puterea Tigrului ne va ajuta să avansăm.

Vom fi expuși unor situații pe care nu le-am mai întâlnit până acum. Vom pleca în vacanță în locuri noi și vom cheltui bani pe lucruri pe care nu le-am cumpărat până acum.

Cele mai norocoase semne zodiacale din 2022 sunt Calul și Câinele. Vor avea șansa de a găsi iubirea adevărată, iar afacerile lor vor prospera și vor atrage bani ca un magnet.

Două dintre semnele zodiacale nu vor avea același noroc. În mod tradițional, Maimuța și Șarpele nu sunt prieteni cu Tigrul. Ghinionul este probabil să-i urmeze în 2022, așa că se recomandă prudență în dragoste și precauție suplimentară atunci când se fac investiții.

Citeşte în continuare pentru a afla previziunile 2022 pentru fiecare semn chinezesc!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel