Horoscop chinezesc 2023. Cum va arăta Anul Iepurelui de Apă?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Anul Nou Chinezesc începe la 22 ianuarie, când se termină Anul Tigrului și vine Anul Iepurelui de Apă. Cum arată previziunile pentru 2023? Iată ce ne spune Octavian Sbârnă, acupunctor, consultant în Feng Shui și astrologie chineză!

Octavian Sbârnă a fost invitat și în trecut la interviurile Astrosens. El este Acupunctor, terapeut Vindecare Șamanică, terapeut Constelații Familiale, Psihoterapeut, specialist în terapie cranio-sacrală și Maestru Reiki.

De câțiva ani, și-a dedicat atenția altor domenii cum ar fi: Feng Shui – studiul energeticii mediului și locuinței, Ba Zi – astrologia chineză, precum și ramuri mai puțin cunoscute, ca Ze Ri – studiul energeticii timpului.

Înainte să trecem la previziunile anului 2023, trebuie să acorzi atenție tuturor semnelor din harta natală. Acestea se identifică în funcție de cei PATRU piloni: anul, luna, ziua și ora nașterii.

Nu doar în astrologia occidentală avem nevoie de harta natală completă pentru a vedea amprenta cosmică a fiecărei persoane, ci şi în astrologia chineză, unde anul, luna, ziua şi ora naşterii poartă fiecare câte o semnificaţie aparte.

Octavian ne spune că atunci când ne raportăm la animalul din zodiacul chinezesc, ne raportăm, de fapt, la relația noastră cu mediul exterior, la oportunitățile primite, la relațiile de iubire sau la cele cu familia.

Anul nașterii: acesta are legătură cu mediul exterior. Cu modul în care te raportezi la el, la lume în general, la locul unde stai, la țară sau la neamul extins.

Luna nașterii: este cariera, munca, familia restrânsă, precum părinții, surorile sau frații. Orice animal care este în luna nașterii ne oferă energia principală și vorbește despre relația noastră cu serviciul.

Ziua nașterii: ne vorbește despre noi, ca indivizi, în viața personală. Se numește și palatul partenerului. Poți să vezi ce animal ai în ziua nașterii, pentru că acest lucru îți oferă dinamica din relațiile cu un partener de viață.

Ora nașterii: are legătură cu copiii, cu ce lăsăm în urmă, cu aspirațiile noastre, cu averea, cu tot ce ține de copii și idealuri.

Cum va fi energia lui 2023 în Anul Iepurelui de Apă?

Octavian Sbârnă începe prin a spune că Anul Nou Chinezesc nu are nici cea mai mică legătură cu energia animalului pe care îl reprezintă. Așa că nu putem presupune că Noul An, al Iepurelui, înseamnă automat că va fi plin de pace și poveste. Anul Iepurelui reprezintă doar o denumire, ca atare, fără o legătură cu animalul în sine.

Așadar, Tigrul de anul trecut venea la pachet cu o tendință de agresivitate sau de conflict. Iepurele poate avea anumite aspecte comune cu Anul Tigrului, pentru că fac parte din același element (Tigrul, Iepurele și Dragonul aparțin elementului Lemn).

Structura de bază din 2023 este una care vorbește mult despre creativitate, inovație, originalitate, inițiativă. Acestea țin de energia Iepurelui de Apă. Deci, indiferent ce harta natală ai, anul 2023 te susține ca oportunități, demersuri sau uși ce se pot deschide, dacă te manifești creativ.

Dacă inhibi această creativitate, specialistul afirmă că poți crea depresie, anxietate sau alte conflicte interioare. Așa că Noul An Chinezesc îți poate aduce și o energie negativă, dacă nu te lași purtat de o dezvoltare a creativității.

Există două arome de creativitate independente în structura lui 2023 în astrologia chineză. Acest aspect nu este neapărat pozitiv. De ce? Avem o creativitate într-o zonă mai rebelă, a artistului care vrea să fie văzut, în centrul atenției, fără să-i pese de alte comentarii.

A doua parte vorbește despre creativitatea din spatele cortinei și se axează pe calitate și atenție la detaliu. În fapt, despre toate lucrurile care țin de migală. Cele două, puse cap la cap, pot fi opuse.

O parte din noi poate să vrea să fie foarte rebelă, iar alta se poate axa spre atenție la detalii. Soluția este să separăm aceste părți ale creativității în viața noastră. Să stabilim unde este momentul și locul să ne facem remarcați, dar care sunt și părțile ce necesită atenție și migală, fără să ieșim în văzul lumii.

Octavian Sbârnă spune că există și o a treia aromă, care vorbește despre faptul că toate aceste părți converg într-o modalitate de a face bani. Pentru 2023, energia Focului înseamnă bani. Așadar, dacă vei fi creativ, merită să te întrebi și ce vei face pentru această creativitate, ca să o convertești în ceva palpabil din punct de vedere financiar.

Fiecare semn zodiacal din astrologia chineză are un organ care este reprezentativ pentru anumite lecții pe care le poate învăța nativul respectiv, dar și pentru anumite provocări. 2023 va fi Anul Iepurelui, care este asociat cu colonul, organul pereche al plămânilor (organe asociate cu Anul Tigrului). Colonul are legătură cu trecutul și reprezintă închiderea unui ciclu.

Deci, am încheiat un ciclu, am trecut printr-o etapă de viaţă şi s-a încheiat. Ce lecţii extragem de acolo? Cu ce plecăm? În consecință, 2023 este un an foarte bun în care să tragem concluzii, să fim meditativi, reflexivi și să ne gândim la capitolele pe care încă nu le-am închis în viața noastră, pentru că putem să mergem cu adevărat mai departe.

Poate ești interesat și de: Horoscop chinezesc 2023. Predicții pentru toate zodiile în Anul Iepurelui de Apă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel