Horoscop CHINEZESC 2024 pentru IEPURE

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
Pixabay.com

Astrologul Anca Dimancea, invitată în emisiunea WOW Zodiac prezentată de Ana Maria Ticea, aduce veștile din zodiacul chinezesc pentru anul 2024, cel al Dragonului. Iată previziunile!

Suntem la începutul unei perioade pline de energie și dinamism, sub semnul Dragonului de Lemn. Dragonul, recunoscut drept cel mai puternic și carismatic dintre toate semnele zodiacale chinezești, ne încurajează să ne lăsăm purtați de imaginație și să visăm mai amplu decât am făcut-o vreodată.

În mitologia chineză, Dragonul reprezintă simbolul suprem al puterii, norocului și succesului. Este o ființă mistică asociată schimbării, inovației și expansiunii.

Anul Dragonului aduce adesea cu el revoluții personale și schimbări sociale, inspirând oamenii să aspire la idealuri înalte și să își depășească limitele proprii.

În anul Dragonului, este bine să ne concentrăm pe partea de spiritualitate, nu doar spre a agonisi. Altfel, vom avea surprize neplăcute.

Iată previziunile pentru nativii Iepure!

Iepure (1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Trebuie să fii atent la locul de muncă, deoarece din punct de vedere profesional poți fi afectat. O altă zonă în care ai putea întâmpina obstacole este cea socială.

Dragonul îți poate aduce niște probleme emoționale și îți pune obstacole. Ai putea întâmpina dificultăți și în ceea ce privește avansarea profesională.

Chiar dacă există anumite provocări, totuși poți avea și parte de noroc, dar va trebui să te străduiești puțin.

În plan personal, nu apar probleme decât în cazul în care le provoci singur.

Vezi și Horoscop CHINEZESC 2024 pentru TIGRU.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel