Horoscop CHINEZESC APRILIE 2022. Cele DOUĂ zodii care vor avea SUCCES RĂSUNĂTOR pe toate planurile

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: pexels.com
sursă foto: pexels.com

Astrologul Nicoleta Ghiris aduce previziunile zodiacului chinezesc pentru luna aprilie și vă recomandă să încercați să vă țineți departe de energiile negative pentru a nu le amplifica. Este mai bine să fiți precauți în zona investițiilor deoarece există riscuri.

Anul 2022 este anul Tigrului de apă, un al prosperității, un an care va aduce multe oportunități. Viața oamenilor obișnuiți se va schimba radical, iar aceștia pot deveni milionari. Este un an potrivit pentru demararea de noi proiecte, însă acestea ar trebui să fie evaluate cu grijă. Tigrul este reprezentat de energia ideilor care revoluționează lumea și care poate avea uneori o atitudine de tipul totul sau nimic, însă nu e bine să lăsați loc de impulsivitate. 

Luna aprilie a anului 2022 din punctul de vedere al zodiacului chinezesc este Luna Dragonului de Lemn. Aceasta este o lună în care trebuie să fim atenți să nu cumva să distrugem tot ce am reușit să construim până acum. Este mai bine să facem tot posibilul să fim precauți și să nu luăm decizii de pe o zi pe alta. Pot apărea probleme de sănătate și riscuri de incendii.

În ciuda acestor previziuni, două zodii se vor bucura de succes pe toate planurile în luna aprilie. Iată care sunt acestea:

Mistreț: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Vă așteaptă o perioadă încununată de succes în tot ceea ce întreprindeți atât pe plan profesional cât și pe plan personal. Există șansa unor relații și parteneriate care să vă conducă spre următoarea etapă a vieții dvs. și să vă facă să creșteți. Se anunță o lună prosperă. Totodată, veți avea parte de validarea șefilor sau a unor figuri cu autoritate.

Pentru a vă putea manifesta această energie a succesului, în luna aprilie culorile care vă pot ajuta sunt albastru și negru.

Maimuță: 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Vine pentru voi o perioadă în care veți beneficia din plin de sprijinul unor oameni care nu au venit întâmplător în viața voastră. Vă veți simți protejați și asta vă va face să deveniți productivi.

Luna aceasta vă va aduce succesul așteptat, faima, prestigiul și asta nu doar din punct de vedere profesional, ci și în relațiile voastre. Culorile care vă vor ajuta să manifestați energia necesară sunt alb și gri.

Citiți mai multe previziuni despre luna aprilie în zodiacul chinezesc, dar și recomandări pentru toate zodiile AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel