Horoscop chinezesc: CÂINE, previziuni valabile până pe 21 ianuarie 2023. Se schimbă cadrul relațional

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Specialistul în astrologie chineză, Octavian Sbârnă, vine cu previziunile pentru nativii semnului chinezesc CÂINE, care se pare că vor avea evenimente plăcute până la începutul anului 2023. Surprizele se vor ține lanț în special în planul relațional. 

Previziuni pentru CÂINE (1958, 1970, 1982, 1994, 2006) 

Câinele este destul de bine aspectat în continuare. Câinele se traduce prin pericard, adică sensibilitate. Există valențe pozitive și negative ale acestui an, desigur. Însă combinația influenței anului (adică Tigru de apă și semnul Câinelui poate să însemne că acești nativi au mai multe șanse anul acesta să lege relații bune, sau să intre în relații noi, benefice pentru ei. Dacă sunt deja într-o relație Câinii ar putea să închege relația. Desigur că dacă relațiille nu sunt construite pe o bază solidă, atunci pot apărea infidelități. Dar în ansamblu, este vorba despre repere în legătură cu partenerul de viață.

„Pot să fiu atent dacă sunt compatibil cu partenerul, dacă această relație mă reprezintă sau nu. Nu înseamnă neapărat că dacă vine o relație merg spre ea, s-ar putea să fie nevoie să spun nu, să mă gândesc ce anume e bun pentru mine, ce anume e important pentru mine” spune specialistul în astrologie chineză, Octavian Sbârnă.

Orice relație trebuie verificată din interior în acest an. Sunt relații în care oamenii stau din rutină, din dependență, din motive care nu sunt cele corecte. Și atunci Tigrul poate aduce pe altcineva sau poate să schimbe reperele relației pentru a ne arăta mai clar de ce suntem acolo. Vom înțelege care sunt criteriile pe care le primim pentru a rămâne sau pentru a pleca.

Mai multe despre influențele din anul Tigrului de Apă

Când vorbim despre astrologie, noi nu vorbim despre niște lucruri predestinate, ci mai degrabă despre ce poate să ne mai ofere acest semn, ne putem spune așa: „hai să văd ce opțiuni am ca să o iau pe calea cea bună”. Pe acest spectru de Tigru avem niște opțiuni și trebuie să fim atenți să nu manifestăm pe pilot automat ce e negativ, ci să alegem variantele pozitive, bune pentru noi, spune astrologul Octavian Sbârnă, specialist în astrologie chineză, dar și în acupunctură și alte terapii alternative. Energia interioară a Tigrului în 2022 e aceea de lemn mare puternic, precum un copac mare, falnic. Acest lemn falnic puternic poate să însemne structură, forță, putere, iar puterea poate fi utilizată în sens de curaj, încredere. Pe de altă parte, folosită prost, energia acestui lemn puternic aduce nedreptate și rigiditate și ne poate conduce la stări de tipul „doar eu am dreptate, doar valorile mele sunt corecte”. Dacă am din trecut o problemă cu nedreptatea, tendința va fi să fiu și mai afectat și să vreau să mă ridic să fac ceva.

Dacă traducem în ideea de organe, spune Octavian Sbârnă, Tigrul de Apă are legătură cu plămânii. Spectrul plămânilor e zona de inspirație, de valori, de filosofie, de lucruri care contează cu adevărat. Așadar, dacă plămânii sunt echilibrați, atunci tigrul aduce inspirație. Dacă sunt dezechilibrați, aducă lipsă de valoare, ideea că lucrurile bune erau doar cândva odată, regrete, dar și chestii de nedreptate, chestii de „lasă că imi fac eu singur dreptate”, aspecte care duc la revoltă și care se pot vedea în violențele la care suntem martori în fiecare zi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel