Horoscop chinezesc: CAL, previziuni valabile până pe 21 ianuarie 2023

Autorul articolului: Elena Airini | Dată: 16 iun, 11:06 | Categorie: Astrologie chinezeasca

Specialistul în astrologie chineză, dar și acupunctură și terapii alternative de vindecare, Octavian Sbârnă, a venit cu noi previziuni și interpretări ale horoscopului chinezesc. Cum anume îi afectează anul Tigrului de Apă pe nativii din semnul Calului sau pe cei cu astfel de marcaj în astrogramă, aflați mai jos. 

Dacă traducem în ideea de organe, spune Octavian Sbârnă, Tigrul de Apă are legătură cu plămânii. Spectrul plămânilor e zona de inspirație, de valori, de filosofie, de lucruri care contează cu adevărat. Așadar, dacă plămânii sunt echilibrați, atunci tigrul aduce inspirație. Dacă sunt dezechilibrați, aducă lipsă de valoare, ideea că lucrurile bune erau doar cândva odată, regrete, dar și chestii de nedreptate, chestii de „lasă că imi fac eu singur dreptate”, aspecte care duc la revoltă și care se pot vedea în violențele la care suntem martori în fiecare zi.

Când vorbim despre astrologie, noi nu vorbim despre niște lucruri predestinate, ci mai degrabă despre ce poate să ne mai ofere acest semn, ne putem spune așa: „hai să văd ce opțiuni am ca să o iau pe calea cea bună”. Pe acest spectru de Tigru avem niște opțiuni și trebuie să fim atenți să nu manifestăm pe pilot automat ce e negativ, ci să alegem variantele pozitive, bune pentru noi, spune astrologul Octavian Sbârnă, specialist în astrologie chineză, dar și în acupunctură și alte terapii alternative. Energia interioară a Tigrului în 2022 e aceea de lemn mare puternic, precum un copac mare, falnic. Acest lemn falnic puternic poate să însemne structură, forță, putere, iar puterea poate fi utilizată în sens de curaj, încredere. Pe de altă parte, folosită prost, energia acestui lemn puternic aduce nedreptate și rigiditate și ne poate conduce la stări de tipul „doar eu am dreptate, doar valorile mele sunt corecte”. Dacă am din trecut o problemă cu nedreptatea, tendința va fi să fiu și mai afectat și să vreau să mă ridic să fac ceva.

Previziuni pentru CAL (1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Calul poate fi considerat unul dintre cele mai fericite semne ale anului, fapt datorat combinației bune: Cal, Tigru, Câine. Dacă Șarpele sau Maimuța sunt scoase la tablă, Calul și Câinele sunt precum în vacanță. Lucrurile pentru aceștia sunt mai naturale. Le e mai ușor să ia reperele de la tigru să le ducă spre naturalețe.  Lucrurile se așază în cu totul și cu totul alt mod. E ca și cum totul este plin de armonie. Asta nu înseamnă că e ceva general, depinde și de alte aspecte.

Calul are legătură cu inima, dacă e aspectat prost (depinde de la hartă la hartă), deci pentru unii cai, care simt că lucrurile nu sunt atât de armonioase și atunci poate să apară agitația, neliniștea, insomniile, freamăt interior, de parcă nu își găsesc locul. Îndemnul este să stea. Unul dintre cele mai bune sfaturi pentru Cai ar trebui să fie meditație. Liniștește inima, corpul, dă-i posibilitatea inimii să ajungă într-un nivel mai profund.

Mai există o variantă. Din punct de vedere emoțional, Tigrul îl conectează pe Cal la emoțiilor sale. E posibil ca energia adusă de Tigru să aducă pentru Cai o reconectare. Simțim un val de emoții și nu știm de unde vine și asta poate fi o problemă. Nu știm de unde vine și nu știm cum să ne confruntăm cu acest iureș emoțional. Ni se cere să fim prezenți, să stăm cu emoțiile noastre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play